Winterse storm Tristan laat Greta-jongeren in de kou staan

Door: Sven Reuth.

Een sneeuw-orkaan heeft het afgelopen weekeinde delen van het land lamgelegd, zodat het enkele waarnemers zelfs herinnerde aan de winter van de eeuw 1978/79. De ijsstorm Tristan weerlegde evenwel ook de klimaat-amazones Greta en Luisa. In onze bestseller COMPACT-Special ‘Klimaatverandering – feiten contra hysterie https://www.compact-shop.de/shop/compact-spezial/compact-spezial-15-klimawandel-fakten-gegen-hysterie/ , die u nog steeds als PDF-download https://www.compact-shop.de/shop/compact-spezial/compact-spezial-15-klimawandel-fakten-gegen-hysterie/ kunt verkrijgen, tonen wij zakelijk en gefundeerd aan, waar de klimaat-Jakobijnen verkeerd zitten en waarom men zich zou moeten hoeden voor deze ‘religie’.

Dergelijk winterweer is er in Duitsland reeds lang niet meer geweest. Eigenlijk zouden toch ook de doorgewinterde klimaatbeschermers eens hun ogen moeten uitwrijven, want al sinds minstens 15 jaar wordt er onverdroten beweerd, dat zelfs het Duitse Middengebergte binnen afzienbare tijd sneeuwvrij zou zijn. Maar in plaats daarvan brengt de winter van 2020/21 thans ijzige temperaturen en sneeuwmassa’s tot in het laagland met zich mee.

Vroege voorspellingen voor een koude winter.

Zo ontzettend als een verrassing komt dat allemaal echter helemaal niet. De meteorologen van de Amerikaanse weersvoorspellingsdienst NOAA bijvoorbeeld voorspelden al in de vroege zomer van 2020 een koud en sneeuwrijk winterseizoen voor het Noordelijk Halfrond.

Als reden daarvoor noemden ze het optreden van een La Niña (“Het meisje”), dus een klimaatgebeuren, dat zogezegd de koude variant is van een El Niño, en hoe dit samenhangt met veranderde stromings- en luchtdrukverschillen in de Stille Oceaan tussen Zuid-Amerika en Zuid-Oostazië. Beide fenomenen hebben globale uitwerkingen, maar zijn definitief niet terug te voeren op de klimaatverandering, bestaan integendeel al sinds duizenden jaren.


Het onbekende zusje van El Niño

La Niña is duidelik minder bekend dan zijn tegenhanger El Niño – vermoedelijk omdat het leidt tot koudere winters op het Noordelijk Halfrond en het ijsmeisje niet past in het straatje der protagonisten van de door mensen gemaakte klimaatverandering. Daarnaast kwam David Ubilava, professor aan de universiteit van Sydney, in een onderzoek naar de correlaties tussen de prijzen van verschillende agrarische waren en El-Niño- respectievelijk La-Niña-periodes tot de conclusie, dat het koude La-Niña-meisje de prijzen sterker beïnvloedt dan het warme El Niño-Christuskind.

Ook de Oostenrijkse Centrale voor Meteorologie en Geo-dynamiek (ZAMG) wees reeds eind september 2020 op deze verbanden, nadat het toen al zeer vroeg tot eerste hevige sneeuwbuien in enkele Alpengebieden was gekomen. De klimaat-ideologen houden bij dergelijke gelegenheden liever hun oren dicht, omdat zij niet in hun straatje van door mensen veroorzaakte klimaatverandering passen. Dat verandert evenwel niets aan het feit, dat het klimaat zeer sterk wordt beïnvloed door cyclussen en natuurlijke schommelingen, die al duizenden jaren hebben bestaan.

Een groot sneeuwgebied trekt over Duitsland! Was er voor onze tijd niet voorspeld, dat er zelfs in het Middengebergte ’s winters geen sneeuw meer zou vallen? Laat u zich door Greta Thunberg en Luisa Neubauer niet langer in de luren leggen! in onze COMPACT-special ‘Eco-dictatuur: De verborgen agenda van de Groenen’ https://www.compact-shop.de/shop/compact-spezial/oeko-diktatur-die-heimliche-agenda-der-gruenen/ laten wi u zien, dat de zogenaamde klimaat-amazones geen oppositionelen zijn, maar allang overgelopen naar de kant van de globale elite. HIER https://www.compact-shop.de/shop/compact-spezial/oeko-diktatur-die-heimliche-agenda-der-gruenen/ te bestellen of door het aanklikken van onderstaande banner!


Door: Sven Reuth.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.compact-online.de/wintersturm-tristan-laesst-greta-juenger-nackt-dastehen/?cookie-state-change=1612889005710