Keuls carnaval onder het Corona-regime: Protest tegen inperkingen van de democratie

Door: Redactie PP.

“Ook de andere kant moet gehoord worden.” Onder dit motto kwamen in Keulen ongeveer 40 carnavalsdeelnemers aan de vrouwen-vastennacht naar de Neumarkt om te protesteren tegen de inperkingen van de democratie onder de Corona-maatregelen.

Er waren ter plekke meer agenten en medewerkers van de Ordebewaringsdienst aanwezig dan carnavalsdemonstranten. Ottmar Lattorf bekritiseerde bij de demo de uitzonderlijke al te snelle classificering van het virus door de Heer Drosten, hoewel de gegevenssituatie onduidelijk was en ondanks het feit, dat de mondmaskers het virus niet zouden weerhouden

Daarnaast wees hij op het Peer-review-gebeuren, dat bij de PCR-test vele wetenschappelijke tekortkomingen had aangetoond, en dat de test aldus niet geschikt is, om ziektes met zekerheid vast te stellen.

Politie, Ordebewaringsdienst en “Antifa” in de meerderheid

Johanne Liesegang bracht de Keulse carnavalsvierders-basiswet in herinnering en bekritiseerde de confisquering door de aan de regering geconformeerde pers. Tijdens de hele manifestatie controleerde de Ordebewaringsdienst zorgvuldig personen, die geen monsmaskers droegen, teneinde de rechtvaardiging van het niet-dragen te controleren.

De overbodige zogenaamde Anti-Fascisten gaven blijk van hun begrip van democratie, door “Kop dicht” en “Antifascista” te brullen. Voor een zogezegde carnavals-miljoenenstad zou men zich meer deelneming aan deze belangrijke manifestatie kunnen wensen.

Door: Redactie PP.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2021/02/12/koelner-karneval-im-corona/