Worden Corona-lockdowns bijtijds beëindigd vóór begin van Ramadan?

Door: David Berger.

Het past in het beeld van de momentele neergang van de cultuur in Europa: Onder de dekmantel van bestrijding van de Corona-pandemie wordt het laatste jaar een veldslag geleverd tegen christelijke feest- en hoogtijdagen, die tevens het vernietigen van familiaire banden met zich meebrengt. Geheel anders ziet het er uit bij het door angst gemotiveerde Islam-appeasement van de machtigen.

Zo vielen Pasen, Pinksteren, Allerheiligen en ook Kerstmis nagenoeg uit, werden kerken gesloten, kerkdiensten evenals familie-festiviteiten verboden en bezoeken aan kerkhoven en herdenkingen strikt ontraden.

Uitzonderingsregels voor islamitische feestdagen

Voor Moslims liggen de zaken anders: Vlak voor hún feestdagen worden de strikte Coronaregels – lockdowns inbegrepen – toevallig “plotseling” opgeheven.
Zo ging het vorig jaar m. b. t. Ramadan in April, toen de lockdown tien dagen van tevoren werd verlicht https://unser-mitteleuropa.com/naechster-kniefall-corona-massnahmen-puenktlich-fuer-feste-zum-ramadan-ende-aufgehoben/, en ook bi het Offerfeest in Augustus. En ook nu weer zou dit patroon zich kunnen herhalen.

Zowel in Duitsland als in Oostenrijk zullen de Corona-lockdowns namelijk tot Pasen (4 en 5 april) voortduren (vermoedelijk ook nog gedurende de feestdagen) en kort voor het begin van de Ramadan, die dit jaar op 12 april begint, eindigen. Dat werd niet alleen reeds aangekondigd door CDU-MP van Saksen, Michael Kretschmer (“Van Paasvakantie kan dit jaar helaas geen sprake zijn”), maar ook door de Bondskanselier van Oostenrijk Sebastian Kurz.

Hiermee brengt men blijkbaar de grote islamitische parallelle samenlevingen tot bedaren, opdat men later niet met de mond vol tanden staat over waarom de islamitische medeburgers zich niet aan de Corona-regels houden, maar overheid en politie zoals gewoonlijk niet durven ingrijpen. Daarenboven zouden Moslims, als men hun religieuze rechten wil inperken, zich niet verzetten met vreedzame wandelingen en demonstraties, maar met grof geweld.

FPÖ: Knieval voor de Islam

In Oostenrijk bekritiseert men vanuit de hoek van de FPÖ een hernieuwde knieval voor de Islam. Bondskanselier Kurz (ÖVP), die de Moslims in het land steeds weer enthousiast gelukwenst met hun feestdagen, maakt de lockdown en daarmee het rechteloos maken van de burgers en de neergang van de economie opnieuw afhankelijk van de Ramadan, aldus de vrijheidslievende secretaris-generaal Michael Schnedlitz https://www.ots.at/presseaussendung/OTS_20210215_OTS0130/fpoe-schnedlitz-lockdown-soll-bis-ramadan-dauern-bis-dahin-ist-unsere-gastronomie-am-ende.

“Net als in het voorgaande jaar gaat Kanselier Kurz op de knieën voor de Islam. Tot nu toe wordt ons land geruïneerd. De komende weken zullen voor veel bedrijven – vooral in de gastronomie – de doodsteek zijn. Maar blijkbaar is voor de kanselier het islamitische breken van de Vasten belangrijker, dan onze volledige economie”, aldus Schnedlitz, die bij de regering aandrong op een onmiddellijke beëindiging van de evident-loze lockdown.

Even scherp bekritiseerde FPÖ-voorzitter Herbert Kickl de wederom verlengde lockdown in Oostenrijk tot Pasen. De Zwart-Groene regering gijzelt met haar niet-evidente en onevenredige gedwongen maatregelen alle Oostenrijkers. Men haalt slechts het spook van de mutaties uit de kast, om de bevolking verder in paniek te brengen en ze hun rechten te kunnen ontnemen.

Lockdown-termijnen in de toekomst koppelen aan Ramadan?

En FPÖ-leider Norbert Hofer drong opnieuw bij de Bondspresident aan op een ontslag van de volledige regering https://www.ots.at/presseaussendung/OTS_20210215_OTS0139/fpoe-hofer-expertenkabinett-muss-regierungsgeschaefte-uebernehmen. Er moest liever een kabinet van deskundigen worden geïnstalleerd, en in de tussentijd nieuwe verkiezingen worden voorbereid, want de regering zou door haar incompetentie en haar talloze schandalen niet langer te handhaven zijn.

Hoe dan ook schertsen vele internetgebruikers reeds, dat men de toekomstige duur van de lockdown steeds kan koppelen aan de islamitische feestdagen per jaar. En precies dat voorspelde UNSER MITTELEUROPA een jaar geleden al. Leest u hier ons artikel “Pasen NEE – Ramadan JA – zo zijn wij voorgelogen” https://unser-mitteleuropa.com/ostern-nein-ramadan-ja-so-hat-man-uns-belogen/ van 23.04. 2020. Dan weet u, wat ons te wachten staat, zonder dat men begiftigd moet zijn met waarzeggerstalent.

Deze bijdrage verscheen oorspronkelijk bij UNSER MITTELEUROPA https://unser-mitteleuropa.com/.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2021/02/24/werden-corona-lockdowns-rechtzeitig-vor-ramadan-beginn-beendet/