Syrische vader zou 12-jarige zoon hebben aangezet tot het doden van zijn dochter

Door: Redactie JouWatch.

De Syriër was niet ingenomen geweest met de levensstijl van zijn 16-jarige dochter. Teneinde zijn islamitische eer te redden, zou hij in 2017 zijn toen 12-jarige zoon ertoe hebben aangezet, diens eigen zuster te vermoorden. Ook de vriend van zijn dochter zou hij hebben geprobeerd te vermoorden.

De aangeklaagde 46-jarige Syriër wist kennelijk, hoe de zogenaamde Duitse rechtsstaat functioneert. Omdat de westerse levensstijl van zijn 16-jarige dochter niet in zijn culturele achtergrond te pas kwam, moet hij zijn twaalfjarige en daarmee in strafrechtelijk opzicht onmondige zoon ertoe hebben aangezet, zijn dochter te doden. Aldus tenminste de hoofdofficier van Justitie Jürgen Bundschuh ter inleiding van het proces voor de arrondissementsrechtbank Aschaffenburg.

Wat de vader in het bijzonder niet zou hebben bevallen, was de relatie met een oudere jongeman, aldus de aanklachtsvertegenwoordiging. Met zijn misdaad in mei 2017 heeft hij het meisje willen bestraffen, om zijn vermeende islamitische eer te herstellen. Het skelet van het meisje werd pas meer dan een jaar later door wandelaars gevonden in een bos bij Aschaffenburg, in een voormalige betonnen schacht gegooid, die was gebouwd als opslagplaats voor wildvoeder.

Of de toen twaalfjarige zoon van de Syriër zijn zuster de dodelijke messteken heeft toegebracht, of dat de vader zelf naar het slagersmes heeft gegrepen, konden de onderzoekers tot nu toe niet achterhalen. Bovendien zou de aangeklaagde Syriër de toen 23 jaar oude vriend van zijn dochter met een mes hebben aangevallen. Derhalve legt Justitie de man tevens poging tot moord en toebrenging van gevaarlijk lichamelijk letsel ten laste. De 46-jarige reageerde vooreerst niet op de beschuldigingen aldus de Berliner Zeitung https://www.berliner-zeitung.de/news/aschaffenburg-vater-soll-sohn-zur-toetung-seiner-tochter-aufgefordert-haben-li.143881?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR3nngdsSG53-bwzApzCgWDaHi35PW3mSJdc2l1MmrHCMRhmpRX7CJ0w3dk#Echobox=1614849888.

Het is niet waarschijnlijk, zoals meestal in dergelijke gevallen van geïmporteerde mensenverachting, migranten eigen, dat de dader gestraft zal worden met de volledige hardheid van de Duitse rechtsstaat. (SB)

Door: Redactie JouWatch.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.journalistenwatch.com/2021/03/05/syrischer-vater-sohn/