Vanwege kritische Corona-berichtgeving: Regering vil de persvrijheid afschaffen

Door: Redactie JouWatch.

Concurrentie op de media- en meningenmarkt? Niet voor de staatsmedia, zolang het gaat volgens de wil van de deelstaat-media-instellingen. Want die gaan tegen de “rechtse online-media in”, terwijl de links-extremistische media worden gevoerd met de gedwongen kosten der bijdragenbetalers.

De AfD-politica Beatrix von Storch berichtte https://www.freiewelt.net/nachricht/beatrix-von-storch-landes-medienanstalten-schuechtern-freie-welt-und-alternative-medien-ein-10083985/ eind februari, dat de deelstatelijke media-instellingen – lees: de staat en de kartelpartijen – voortaan geheel officieel het Internet in de gaten houden. In eerste instantie hebben de instellingen naast de “vrije wereld” en 12 gedeeltelijk zeer bekende internetplatformen, onder welke ook de “Duitsland Koerier”, zogenaamde “aanwijzingsbrieven” gestuurd,, met het verzoek, artikelen met afwijkende voorstellingen betreffende PCR-test en dergelijke “aan te passen”. Ingeval dit niet gebeurt, dreigen er “op korte termijn formele korte gedingen”.

Terwijl de bureaucraten van de GEZ de ramkoers van hun autoriteits-willekeur tegen niet-linkse meningen voorbereiden, worden links-extremistische media zelfs voorgetrokken met de kosten van allen. Dit bericht de links-extemisme-deskundige Christian Jung voor de Duitsland Koerier. Jung haalt hierbij de radiozender “Vrije Zender Combinatie” (FSK) aan. Wat FSK betreft is het duidelijk, dat politie en rechtbanken, zowel als andere autoriteiten mensen om racistische redenen buitensluiten. Als we het niet dachten…

Vanuit Links-extremistisch oogpunt zijn deze uitwerkingen van het alomtegenwoordige “structurele racisme” geen wonder: Volgens de Antifa-zender geldt Duitsland als een door-en-door fascistoïde staat. deze- en geheel gelijkwaardig “overtuigende” analyses van de FSK worden geplaatst tegen de achtergrond van de G-20 top en het extreme geweld. FSK weet het zeker: De politie wilde aldus FSK, dat Links gewelddadig wordt en heeft hen hiertoe de gelegenheid gegeven! Aha!

De Duitsland Koerier had al eens de sponsoring van een links-extremistische zender tot onderwerp gemaakt https://www.journalistenwatch.com/2020/12/23/linksextreme-antifa-programminhalte/. In dit geval Radio Corax uit Halle. Dat ontvangt een kleine 170.000 Euro sponsorgeld per jaar en zendt naast Antifa-nieuwsberichten tevens de conclusie uit, dat plunderen oké is.

Op de onderstaande video van 22.12.2020 meer over: GEZ-kosten voor Antifa-radio’s:

Door: Redactie JouWatch.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.journalistenwatch.com/2021/03/10/staats-antifa-gez/