Wie zwijgt stemt toe – Aanslag van Antifa op Paul Rzehaczek

Door: Maria Schneider.

“Toen ze de ‘Dwarsdenkers’ in Berlijn met waterkanonnen “besproeiden”,
zweeg ik; want ik was braaf thuis gebleven.
Toen ze 1% van alle rijken wilden neerschieten,
zweeg ik; ik was immers niet rijk.

Toen ze de rechts-extremisten halfdood ranselden,
zweeg ik; ik was immers geen rechts-extremist.
Toen ze de AfD’ers in de gaskamer wilden stoppen,
zweeg ik; ik was immers geen AfD’er.

Toen ze mij kwamen halen, was er niemand meer, die kon protesteren.”
(vrij naar Martin Niemöller https://www.gutzitiert.de/zitat_autor_martin_niemoeller_thema_gemeinschaft_zitat_9331.html)

Op Donderdag 11 Maart 2021 wendde een als politieagenten vermomde knokploeg van links-extremisten een huiszoeking voor bij Paul Rzehaczek – sinds 2019 landelijk voorzitter van de “Jonge Nationalisten” en sinds meerdere jaren wethouder in Eilenburg bij Leipzig – en verschafte zich toegang tot diens woning.

Aldaar dwongen de nepagenten Paul Rzehaczek, om op de grond te gaan liggen en sloegen vervolgens – vermoedelijk doelbewust – met hamers op beide enkels van het slachtoffer in, die zwaar gewond raakten. Rzehaczek stond vlak voor zijn afronding van een een opleiding tot rij-instructeur.

Voorts sloegen zij op zijn hoofd met een uit bussen bekende noodhamer en spoten, voor ze op de vlucht sloegen, pepperspray in Pau Rzehaczeks gezicht. Hij ligt nu in het ziekenhuis.

Laten wij ons inhouden en ons afvragen: “Welk ‘misdrijf’ heeft Paul Rzehaczek begaan, dat een dergelijk eigenrecht überhaupt in de verste verte zou rechtvaardigen?

Heeft hij een kind voor de trein “geduwd”?
Heeft hij op het Domplein in Keulen om vrouwen “heen gedanst”?
Heeft hij met drie kameraden een 11-jarige “ingereden”?
Heeft hij met 10 andere kornuiten en 18-jarige Duitse gedrogeerd en urenlang “eer bewezen”?

Nee, Paul Rzehaczek is wat men in Duitsland algemeen een “rechts-radicaal” en in Turkije, Frankrijk Italië, Amerika, Syrië, Afrika – in feite in alle andere landen van de wereld – een “patriot” noemt.

Zijn pogingen om zijn land, zijn vaderland, zijn cultuur en zijn taal te bewaren,, zijn verzet tegen illegale massale immigratie, zijn pogingen,,, om vrouwen te beschermen tegen aanvallen door criminele buitenlanders, worden als meer zwaarwegend beschouwd dan eermoorden, graai-orgies zoals in Keulen, of groepsverkrachtingen zoals in Freiburg.

“Ik ben inderdaad van mening dat het Kwaad steeds slechts extreem is, maar nooit radicaal, dat het geen dieptes, geen demonie heeft. Het kan de hele wereld verwoesten,, juist omdat verder woekert als een paddestoel aan de oppervlakte. Evenwel, diepgaand en radicaal is steeds slechts het Goede.”(Hannah Ahrendt aan Gershom Scholem, New York https://www.focus.de/orte/new-york/, 20 juli 1963)

Twee maten – omwille van de macht en de lafheid

Stel je voor, dat een Duitser openlijk tegen een Arabier zou zeggen, dat hij óf zich moet aanpassen aan onze gewoontes en dankbaarheid tonen, dat hij hier mag wonen, óf terugkeren naar zijn land van herkomst. Dat alleen was dan al voldoende geweest om de Duitsers van haat, ophitsing en Nazisme te betichten. Dagenlang hadden wij geen mogelijkheid gehad, om verschoond te blijven van berichten over deze ‘misdaad’.

Over de aanslag op Paul Rzehaczek, die doet denken aan de stoottroepen uit het Derde Rijk, hoort men in de media niets. Per slot van rekening is hij …”maar een Duitser”.

“Vanaf zijn geboorte tot aan de universiteit hoort geen Duitser ook maar een positief woord over zijn vaderland. Hij hoort alleen maar over de zonden,,, over de verschrikkelijke twaalf jaren van het ‘Hitlerisme’. De rest van de geschiedenis wordt onder tafel geveegd. Ik zie geen wedergeboorte van het Fascisme geen wedergeboorte van het militairisme in Duitsland. De Duitsers zijn misschien wel de minst militaristische mensen in Europa. Ik vrees eerder voor de Duitse politieke correctheid dan voor een nieuwe Hitler.” (Frederick Forsythe https://www.focus.de/auto/neuheiten/kultur-ich-bin-ein-soeldner_aid_204256.html in interview met Focus, 2013)

Het oorspronkelijke Chinese wereldbeeld gaat uit van cyclussen, van Yin en Yang. Alles op Aarde bereikt zonder uitzondering zijn hoogtepunt en vergaat.

Het Boeddhisme leert, dat De Mens in verschillende bewustzijnsstadia kan leven en zich kan ontwikkelen vanuit het animale stadium naar het plotselinge inzicht, dat er immer en altijd is.

Het Hindoeïsme heeft kennis van de wereld-encyclieken en heeft weet van het duistere tijdperk Kaliyuga, in hetwelk de mensen ten ondergaan in haat, hebzucht en strijd.

In het Christendom heeft Jezus 2000 jaar geleden zijn Christuslicht gevestigd, dat tot op heden oplicht en al het Kwaad aan het Licht brengt.

Elk van deze leren kent demonen en duivels, die gemakkelijk spel hebben,, omdat elkeen de macht van het Kwaad onderschat. Maar uiteindelijk is het Kwaad dom. Het is aanmatigend en heeft geen diepgang En – het zal nooit winnen.

Daarom gold en geldt nog steeds:

“Ich bin ein Teil von jener Kraft,,
Die stets das Böse will und stets das Gute schafft.”
(Mephisto in “Faust”, Johann Wolfgang von Goethe)

Bijdragen voor Paul Rzehaczek – s.v.p. toesturen onder noemer “Paul”:
IBAN: DE34 7001 1110 6041 2728 46
BIC: DEKTDE7GXXX

Bronnen:

Aanslag op Paul Rzahaczek – stoottroepen der Antifa https://www.lvz.de/Region/Eilenburg/Paul-Rzehaczek-Vermummte-attackieren-NPD-Politiker-in-Wohnung-in-Eilenburg

https://www.bild.de/regional/leipzig/leipzig-news/eilenburg-falsche-polizisten-stuermen-wohnung-von-jn-chef-rzehaczek-75703780.bild.html

“Bomber Harris, do it again”
https://www.focus.de/politik/deutschland/bomber-harris-do-it-again-dieser-nackt-protest-gegen-pegida-schockt-dresden_id_4420184.html

https://taz.de/Kolumne-Alles-Bio/!5100760/

“1% van alle rijken afknallen”- lid van de Linkse Partij op partij van “Die Linke” https://www.faz.net/aktuell/politik/inland/linke-zur-energiewende-ein-prozent-der-reichen-erschiessen-16662124.html

https://www.welt.de/politik/deutschland/article206296277/Linke-Konferenz-Erschiessungen-von-Reichen-Skandal-in-Kassel.html

“Wij schieten ze niet neer, wij zetten ze wel in voor nuttige werkzaamheden” – Voorzitter “Die Linke” Riexinger
https://www.n-tv.de/politik/Linken-Clip-entfacht-Entruestungssturm-article21617330.html

“AfD’ers naar de gaskamer”- Bianca Deubel, nr. 2 op de kieslijst der Linkspartij, over Erika Steinbach

https://www.giessener-allgemeine.de/kreis-giessen/linden-ort848774/shitstorm-politikerin-linke-linden-stadtparlament-twitter-gaskammer-afd-gewaltaufruf-falsch-verstanden-kreis-giessen-90213237.html

Door: Maria Schneider.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://conservo.wordpress.com/2021/03/12/wer-schweigt-stimmt-zu-antifa-uberfall-auf-paul-rzehaczek/#comment-89036