Pop-icoon Nena verklaart zich solidair met Dwarsdenker-beweging

Door: David Berger.

Met een post op haar Instagram-profiel heeft pop-icoon Nena zich solidair verklaard met de Dwarsdenker-beweging. Preciezer gezegd, met de demo van Kassel, die afgelopen weekeinde voor furore zorgde.

Aldaar waren het afgelopen weekeinde meer dan 20.000 de straat opgegaan tegen de Coronapolitiek van de Duitse regering. Met een kort, maar ondubbelzinnig “Bedankt,, Kassel” schaarde de popzangeres zich via haar Instagram-kanaal https://www.instagram.com/stories/nena_official/2535680667959084799/?hl=de achter de “Dwarsdenker”- demonstratie.

De video die zij daarnaast postte, laat in versnelde beelden scènes van de demonstratie zien van 20.03 in Kassel. De beelden worden geaccentueerd door songs van de zangers Jan en van Xavier Naidoo, die zich al sinds geruime tijd solidair hebben verklaard met de Dwarsdenkers. Het motto hierbij: “Liefde ontstaat uit moed”.

Reeds kort nadat Nena haar post over de wereld had gestuurd, begon de strijd van de mainstream-journalistiek tegen de zangeres. Zo vraagt de FAZ, zeer bewust demagogisch een volledig verkeerde indruk wekkend: “Heeft Nena een hart voor Corona-ontkenners?” – in dezelfde geest het media-magazine turi2: “99 Aluhoedjes?”

Reeds protest in oktober 2020

Al in oktober van het vorige jaar berichtten wij op PP:

Met een post bij Instagram, dat getuigt van geloof in God èn tegen de paniekzaaierij, zorgt het pop-icoon Nena voor een enorme opschudding. Hoewel zij met geen woord van Corona heeft gerept, wordt zij er nu van verdacht, kritiek uit te oefenen op het officiële Corona-dogma. De heksenjacht is begonnen.

De sociale verbanning, ook in de media, van hen, die twijfelen aan het Corona-mainstream-dogma, is inmiddels zo ver voortgeschreden, dat zelfs teksten, waarin het woord Corona niet wordt genoemd, maar die kunnen worden opgevat als kritiek op de zuivere leer van het systeem, voor de grootste beroering zorgen:

“…niet gehypnotiseerd door angst in de duisternis laten trekken”

Dat toont nu wederom een uitlating van het Duitse pop-icoon Nena aan. Die schreef gisteren op Instagram:

“Ik geloof in het diepst van min hart in God. Daaruit komt mijn vertrouwen in het leven voort. En ik beschik over mijn gezonde mensenverstand, dat de berichtgevingen en de paniekzaaierij die van buitenaf op ons afkomen totaal uit hun verband zijn gerukt. En zo is het voor mij mogelijk om mij niet gehypnotiseerd door angst in de duisternis te laten trekken. Laten wij in het licht treden en pal staan voor de liefde, want ondanks alle waanzin die wij hier meemaken geloof en weet ik, dat de positieve verandering niet langer tegen te houden is. #liebeistdieantwort #licht”

Klinkt eigenlijk slechts als de promotietekst voor haar één deze dagen te verschijnen nieuwe album “Licht” en hoeft in het geheel niets met de Coronahysterie te maken te hebben.

Hartje van Xavier Naidoo

Niettemin vraagt de “Welt” bezorgd: Loopt nu ook Nena over naar het Corona-complottheorie-kamp?” En de Stuttgarter Zeitung https://www.stuttgarter-zeitung.de/inhalt.nena-entfacht-corona-diskussion-sie-spricht-von-panikmache-von-naidoo-gibt-s-ein-herzchen.3b63651e-0cf6-418b-9b02-df550e5aa14a.html merkt in aansluiting op een artikel in dpa https://philosophia-perennis.com/2020/03/09/deutsche-presseagentur-dpa-erfindet-besuch-eines-afd-politikers-auf-lesbos/ op:

“Met een post op Instagram geeft Nena te verstaan, dat zij minstens kritisch tegenover de Corona-beperkingen in Duitsland staat. Al in de zomer was te zien, dat zij ambivalent staat t.o.v. de regels.”
De aanleiding voor deze starre stelling: Xavier Naidoo https://philosophia-perennis.com/2020/03/11/xavier-naidoo-an-die-deutschen-ihr-seid-verloren/, die de boodschap op Instagram met een hartjes-emoji heeft becommentarieerd. Kennelijk heeft Nena zich niet meteen van dit hartje gedistantieerd, zodat nu de contactschuld zich aandient.

En: Weliswaar had Nena zich in de zomer trouw getoond aan het systeem, toen ze in heel Duitsland haar concerten ‘op drive-in-bioscoop-wijze hield: “Ook in Stuttgart waar ze zichtbaar moeite had met de afstandsregels en zelfs een fan omhelsde.”

Collectieve razernij over de tijdperk-verandering der getraumatiseerde generaties

https://philosophia-perennis.com/wp-content/uploads/2020/10/121308530_3749204318423086_2782098012237899987_o-560×420.jpg


Wie een beetje met de geschiedenis bekend is, voelt zich in toenemende mate herinnerd aan de heksenjachten. Bill Six heeft daarover kort geleden opgemerkt:

“Om het tot voor kort nog onbegrijpelijke hoofdstuk van de “heksen”vervolging vormen zich foutieve feiten-beweringen, die door scholen & media mogelijk niet toevallig worden verspreid: “Fake History”. Ten eerste: Het was geen typisch fenomeen van de Middeleeuwen, maar van de vroege Nieuwe Tijd. Ten tweede: Het betrof in eerste instantie het Protestantse gebied – en tekende zich in aansluiting daarop in beperkte mate af in de katholieke landen. Ten derde: Ten Derde: Het was niet de kerk,, die deze vervolgingen in haar vaandel scheef, maar wereldlijke autoriteiten, rechtbanken, universiteiten en media – datgene dus wat wij tegenwoordig “de Staat” plegen te noemen.

Hun strategie – volgens Prof. Heinsohn doelbewust gericht tegen de in voorbehoedsmiddelen gespecialiseerde kruidenvrouwen, teneinde de geboortecijfers op te krikken en de ontstane soevereine staten demografisch veilig te stellen – raakte mettertijd de controle kwijt en verwerd tot collectieve razernij van de getraumatiseerde generaties over de verandering van tijdperk.

Een geestelijke epidemie. Andere landen werden – zoals nu in de Corona-waan – onder de morele verplichting gesteld, om mee te doen. Meelopers verklikkers en profiteurs bestonden toen ook al. En juist in het vers gereformeerde deel van Europa – waar tevens de verlichting begon – voelden mensen, die in de kunstmatig verordende nieuwe wereldbeelden nog geen wortel geschoten hadden, zich meegesleurd.

Thans zijn dat degenen, die hun heil zoeken in volksvermenging, “klimaatredding” en in de eindoverwinning van virussen als vervangende religie. Ons goede oude leven zou voor altijd verloren kunnen gaan – en “het Nieuwe” zullen ook de machtigen niet voor 100 procent weten te sturen. Vrij naar Clausewitz: Het enige, wat in oorlogen kan worden gepland, is het eerste schot.”

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2021/03/24/pop-ikone-nena-solidarisiert-sich-mit-querdenken-bewegung/