Dat is de politieke Islam: Britse leraar verstopt zich voor woedende Moslim-maffia

Door: Redactie JouWatch.

Een leraar in het Noord-Engelse Batley heeft de misdaad begaan, in het vak Godsdienst een paar van de Mohammed-karikaturen uit het tijdschrift Charlie Hebdo te laten zien. De pedagoog moet – nadat hij werd geschorst – zich verbergen voor de in toorn ontstoken Moslims, terwijl de schoolleiding zich in het stof wierp voor de Moslim-maffia en om vergeving smeekte voor het tonen van “volledig inacceptabel “onderwijsmateriaal”. Het is gedaan met Europa!

De pedagoog uit de hoog-geïslamiseerde Noord-Engelse stad Batley had in de les een paar van de Mohammed-karikaturen uit het tijdschrift Charlie Hebdo laten zien en er met de leerlingen over gesproken. Hem werd -tot nu toe – nog niet, zoals zijn Franse collega Samuel Paty, door een Moslim het hoofd afgesneden. Er brak een hysterisch protest van Moslimouders uit. De ruggengraatloze schoolleiding wierp zich voor de Moslim-maffia in het islamitische stof en publiceerde een verontschuldiging voor het “volkomen inacceptabele” onderwijsmateriaal. Ook de leraar werd gedwongen zich “oprecht” te verontschuldigen.

Dit alles ging de op hol geslagen Moslimouders echter niet ver genoeg. Via sociale netwerken werd opgeroepen tot een demonstratie voor de school ter “verdediging van de eer van onze Profeet Mohammed”. Extra erheen gereisde ware gelovigen, samen met de lokale Moslim-maffia verlangden het ontslag van de leraar en deelname aan het onderzoek. Er dient te worden gegarandeerd “dat zoiets nooit meer voorkomt”, aldus een plaatselijke Imam die deelnam aan de door politieagenten beveiligde demonstratie. Ook de Ramadhan-stichting uit Manchester spuugde venijnig uit dat de leraar een “minne aanval tegen het geloof had ondernomen”. Hij had moeten weten, “hoezeer dit zijn voor 70 procent islamitische leerlingen” zou raken, berichtte de Guardian hierover https://www.theguardian.com/education/2021/mar/26/robert-jenrick-condemns-batley-school-protest-intimidation.

In hoeverre ook de Britse samenleving zich, conform de politiek, reeds onderworpen heeft aan de Islam, kan worden beoordeeld aan de reacties: Minister van Onderwijs Gavin Williamson heeft het bij monde van zijn woordvoerder als “inacceptabel” laten veroordelen, dat de leraar met bedreigingen werd overspoeld. Niettemin vermeed de politicus het, zich ondubbelzinnig aan de kant van de vrijheid van meningsuiting te scharen. Andere politici waarschuwden, niet nog meer “olie op het vuur” te gooien en vermeden het eveneens om de Islam op zijn plaats te zetten.

Islamitische organisaties bekritiseerden desondanks de beschamend ingehouden reacties en verkondigden, dat het “alarmerend was dat het Ministerie van Onderwijs, doordat het ouders en scholieren aanvalt, de tweedeling stimuleert”. De lokale islamitische welzijnsgroepering ‘Purpose of Life” kondigde aan, haar ondersteuning aan de school terug te trekken, wanneer de leraar niet “permanent aan de kant zou worden geschoven”. Hij zou zich “sadistisch hebben gedragen”.

Vrijdag hadden leerlingen van de Batley Grammar School voor hun leraar een petitie opgestart, waarin ze verzoeken, zijn schorsing op te heffen. De leraar is niet racistisch of “islamofoob”, verzekeren zij. Binnen een halve dag werden er 7.000 handtekeningen verzameld.

Nadat er al sprake was van doodsbedreigingen tegen de pedagoog heeft hij zich volgens Daily Mail op aanraden van de politie intussen met zijn vriendin op een geheime plek verborgen. De onderwerping onder de islamitische knoet heeft zich allang voltrokken in de westerse landen die de fout hebben begaan, de vertegenwoordigers van deze ideologie toegang tot onze samenlevingen te verschaffen. In Duitsland wordt door deze islamitische waanzin nog eens te meer opgeëist. (SB)

Door: Redactie JouWatch.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.journalistenwatch.com/2021/03/28/das-islam-britischer/