Syrische patriarch: “Islamistische ‘vluchtelingen’ komen om jullie te vernietigen”

Door: David Berger.

“Velen van hen, die naar Europa zijn geëmigreerd, waren terroristen. Zij willen vernietigen: Niet alleen Syrië, maar ook Europa.” Dit heeft Gregorius III,, de katholieke patriarch van de Syrisch-Grieks-Melkitische Kerk, voor het einde van de oorlog in Syrië verklaard.

Hij wist, waarover hij sprak, aangezien zijn neef door de zogenaamde “gematigde rebellen” werd opgehangen; deze rebellen werden in de tijd van Obama gefinancierd door de VS en de EU.

Toen de patriarch over Syrië en Assad sprak, maakte hij er geen geheim van:
“Een democratie zijn wij niet, zij het evenmin de ergste van alle tirannieën. Maar afgezien van Israël en Libanon is Syrië het enige Arabische regime, dat de vrijheid van religie respecteert.”

Vele terroristen onder vluchtelingen

Over de mensen die in het westen als “vluchtelingen” worden aangemerkt, verklaarde de patriarch:

“Vanwege de oorlog, waarin bij ons de rebellen van de ‘Islamitische Staat’ zijn opgedoken, hebben veel mensen het land verlaten. Maar onder hen, die naar Europa emigreerden, bevonden zich vele terroristen. Zij willen vernietigen: niet alleen Syrië maar ook Europa.”

Gregorius III hoopt, dat de Christenen in het Nabije Oosten niet zijn gedoemd, te verdwijnen of in een getto te worden opgesloten: “Onze kerken zitten zo vol, dat ze uit hun voegen barsten. Het is een wonder. Ik ben trots op de Kerk van Syrië, in tegenstelling tot wat in Irak gebeurd is, waar vele priesters zijn gevlucht, terwijl de voltallige clerus hier gebleven is.”

Opmerkelijk. ‘Gevlucht voor de oorlog’ zijn aldus eerder de Islamisten en niet de Christenen?

Zij willen de oorlog naar ons toe brengen

De katholieke bisschop zei dus, dat de Syrische “vluchtelingen” helemaal niet voor de oorlog zin gevlucht, maar koers hebben gezet naar Europa, teneinde de oorlog naar ons toe te brengen! En nu, nu in Syrië de oorlog voorbij is, halen wij nog meer vluchtelingen binnen vanuit Libanon, in plaats van ze naar huis, naar Syrië te sturen…

Deze bijdrage verscheen oorspronkelijk bij UNSER MITTELEUROPA https://unser-mitteleuropa.com/

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2021/04/02/syrischer-patriarch-islamistische-fluechtlinge-kommen-um-euch-zu-vernichten/