Mickey de Muis in het Witte Huis – Mickey Mouse into the White House!

Door: Alex Cryso.

Wordt Amerika de volgende bananenrepubliek? Verwisselt de nieuwe president Joe Biden binnenkort de rode knop, bestemd voor de nachtverpleegster, met die voor de lange-afstands-raketten?

Wie het altijd al wat opmerkelijk vond, dat in het machtige Amerika voormalige acteurs en Hollywoodsterren als Ronald Reagan of Arnold Schwarzenegger in politieke functies opnieuw van zich lieten horen, voor hen doet de 78-jarige Biden er nu nog een schepje bovenop: Amper plaatsgenomen op de presidentsstoel in het Witte Huis werpt de zelfbenoemde “Democraat” de eerste bom, wil hij het land overspoelen met Latijns-Amerikaanse vluchtelingen en solt gevaarlijk met Rusland.

En nu dit ook nog: Daar komt me Biden niet eens meer de vliegtuigtrap op, zonder hoogst ongelukkig over zijn eigen benen te struikelen. Maar zoals gevoeglijk bekend valt de appel niet ver van de boom, want ook herdershond “Major” schijnt ietwat depressief te zijn. De eerste “First Dog” in het Witte Huis ging al twee bewakers te lijf, die hij om onduidelijke redenen aanviel en beet. Druk van het succes? Star-allures? Hoe dan ook had Biden al aangekondigd, binnenkort ook een kat te willen adopteren. Eigenlijk vrezen medewerkers vanwege deze nieuwe viervoeter al een ineenstorting van Internet.

Daarnaast is er binnen de familie Biden nóg iemand uitermate bekend met ineenstortingen: Biden’s zoon Hunter, die thans zijn memoires heeft gepubliceerd. “Crack was mijn beste vriend” heet het daarin onverbloemd, om vervolgens te verhalen over alcohol-excessen, therapieën en zijn totale ondergang.

Hunter verschanste zich wekenlang thuis, dronk wodka bij sloten tegelijk, waarbij de enige wandeling van zijn woning naar de kiosk aan de overkant voerde, teneinde zich nieuwe spiritualiën te verschaffen. Biden’s zoon bedronk zich bij tijd en wijle dagelijks tussen de twaalf en zestien uur lang, om tenslotte überhaupt niet meer in staat te zijn om de drank in zijn glas te schenken. Overigens was zijn vader in die tijd Amerikaans Vicepresident.

Op de één of andere manier kwam er bij Hunter nog de Crack bij, en trokken criminele daklozen bij hem in. Hoe Hunter en Joe werkelijk tegenover elkaar staan, wordt niet geheel en al duidelijk, naar het schijnt zou echter ook de 51-jarige van een Russische oligarch geld hebben aangenomen, teneinde de deur naar zijn vader te openen. Bovendien zou Hunter Biden tevens verstrikt zijn geweest in goed betaald- maar ook dubieus adviesoverleg met nauw met de staat verbonden Chinese ondernemingen.

Door: Alex Cryso.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron :https://conservo.wordpress.com/2021/04/10/micky-maus-ins-weise-haus-mickey-mouse-to-the-white-house/#more-31467