PR-worstcase-scenario: Ook Günther Jauch heeft vaccinatie tegen Covid alleen maar voorgespiegeld

Door: David Berger.

Hij is onze Man van de Maand: Günther Jauch. Want hij heeft Uschi Glas https://philosophia-perennis.com/2021/04/06/promi-kampagne-der-bundesregierung-die-fake-impfung-von-uschi-glas/ niet alléén in de kou laten staan. En in opdracht van het Duitse Ministerie van Volksgezondheid en op kosten van de belastingbetaler een vaccinatie tegen Covid voorgespiegeld. Het ministerie laat de fake-afbeelding in heel Duitsland rondgaan.

De Berlijnse Party- organisator Lars Svenson merkt op: De grap van de dag: Jauch maakt reclame voor vaccinatie, maar doet alleen alsóf… Nu heeft hij metterdaad Corona….!

Minister van Volksgezondheid maakt reclame met gemanipuleerde beelden

En Reitschuster merkt op:” PR-worstcase-scenario: Het Ministerie van Volksgezondheid maakt reclame met een opname, die de indruk wekt, dat Dünther Jauch is ingeënt. Maar hij heeft zich versproken: De opname is gemanipuleerd, Jauch is niet ingeënt. De reclame-actie leidt de burgers bewust om de tuin.”

Dure grap om de burgers om de tuin te leiden

Neverforgetnicki hierover op Twitter: “Na ziek geworden te zijn door Corona geeft Günther Jauch toe, dat hij in het kader van de vaccinatiecampagne van de regering alleen maar gedáán heeft alsof hij zich heeft laten inenten. Volgt u het nog? Hoe moet een dergelijk bedrog dan wel op welke manier dan ook bij de burgers het vertrouwen opkrikken?”

En: “Iedereen zou moeten weten: Als Günther Jauch niet positief was getest op Corona, zou de bevolking niet eens geweten hebben, dat hij helemaal niet gevaccineerd ís. Aan ons wordt een foto getoond, waarop hij een pleister op zijn arm heeft. Als dit geen manipulatie van de regering is, wat dan wel?”

Hier valt niets meer aan toe te voegen.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2021/04/12/pr-gau-auch-guenther-jauch-taeuschte-covid-impfung-nur-vor/