De Dood is ineens een “ingreep in de grondrechten”

Door: WOLFGANG HÜBNER.

De fractievoorzitter van de SPD in het Düsseldorfse deelstaatparlement, Thomas Kutschaty, jammert, dat hij “zwaar is bedreigd”. En waarom? Vanwege de reacties op zijn schandalige uitlating over de geplande avondklokken van Merkel: “Het is niet onze allereerste doelstelling om bij privéwoningen naar binnen te gluren, maar op weg daarheen kan ik mensen betrappen.”

Aangezien Kutschaty het monsterlijke van zijn woordkeuze niet kan of wil begrijpen, klaagt hij huilerig https://www.tichyseinblick.de/meinungen/die-neue-heisse-liebe-zur-diktatur/
“Maar hoe ver zijn we gekomen, dat ik wordt bedreigd, omdat ik het wetsontwerp van de kanselier ondersteun?” Want de SPD-politicus is volgens eigen zeggen een “uitermate vrijheidslievende man”.

Wat hem er echter in geen geval voor doet terugschrikken om andere uiterst vrijheidslievende mensen ten prooi te laten vallen aan de jacht. Maar uiteráárd slechts uit oprechte zorg voor het virusgevaar en de gevolgen: “De zwaarste ingreep in de grondrechten is niettemin helaas de Dood.”

De Dood als “ingreep in de grondrechten”- Zoiets kan waarschijnlijk alleen een totaal van de pot gerukte SPD-politicus verzinnen, aan wie na deze uitlating de juridische staatsexamens nog met terugwerkende kracht zouden moeten worden ontzegd. Nog erger: Kutschaty was in de voormalige SPD-regering minister van Justitie (!!) in Noordrijn-Westfalen. Duitsland veroorlooft zich politici, die deze staat blijkbaar met opzet belachelijk willen maken en ruïneren. Iemand moet ze hoe dan ook immers gekozen hebben.

Door: Wolfgang Hübner.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: http://www.pi-news.net/2021/04/der-tod-ist-neuerdings-ein-grundrechtseingriff/