Grondrechten in plaats van “vrijheid”!

http://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2021/05/frischgeimpft-696×388.jpg

Door: Wolfgang Hübner.

Wie in deze koude Lente een min of meer zonnige stemming wil behouden kan maar beter de woorden “vaccineren” en “vrijheid” vermijden. Want het is volslagen gewetenloos, zoals deze twee eigenlijk zeer positief beladen begrippen door politiek en media met elkaar in verband worden gebracht. Vaccineren met experimentele, opvallend vaak tot zware bijwerkingen, zelfs sterfgevallen leidende stoffen, wier uitwerking op lange termijn volledig onbekend is, ja zelfs wier uitwerking op kórte termijn medisch omstreden is – zulk een vaccineren moet dus vele miljoenen mensen in Duitsland weer de vrijheid teruggeven – vergelijkbaar met een crimineel, die zijn gevangenisstraf weliswaar nog niet helemaal heeft uitgezeten, maar grootmoedig voortijdig wordt vrijgelaten, omdat de gevangenis overbelast is.

Sedert vele maanden bevinden wij ons in een volksgemeenschapsverbeteringsgesticht, waar boven de ingang thans het bordje “Lockdown redt ons” is vervangen door het bordje “Vaccineren maakt vrij”. Niets brengt het ongehoorde cynisme van de huidige multimediale inentingsreclamegolf zo duidelijk tot uiting als de actuele omslagfoto van het tijdschrift “SPIEGEL”: Hierop is een aantrekkelijk paartje in een comfortabele cabrio te zien, waaraan op de achterbumper het opschrift “Pas gevaccineerd” prijkt. En uiteraard straalt het paartje van geluk. Met zoveel brutaal-vrolijke demagogie vergeleken waren de propagandisten van Fascisme en Communisme maar beklagenswaardige dilettanten.

Boven de omslagfoto staat: “Goodbye lockdown – Hoe vrij kunnen gevaccineerden zijn”. Nog maar afgezien van dat de “SPIEGEL” met deze presentatie zelfs nog zijn Relotius-schande naar de kroon steekt: Alleen al de vraag “Hoe vrij kunnen gevaccineerden zijn?” is een aanmatiging zonder weerga. Noch politici, noch media hebben er over te oordelen hoe vrij de burgers in dit land mogen zijn. Want dat is grondwettelijk in de grondwet verankerd en geregeld. En deze vrijheden gelden, zolang er geen wettelijke vaccinatieplicht is, in gelijke mate voor vrijwillig gevaccineerden, ongevaccineerden en vaccinatie-weigeraars – punt uit!

In plaats van vaccinatieplicht vaccinatie-chantage

Als de Duitse regering en een meerderheid in het parlement de virusbedreiging als zo gevaarlijk inschatten dat er gevaar dreigt voor het voortbestaan van het volk, dan dienen zij met alle daaruit voortkomende consequenties de algemene vaccinatieplicht wettelijk te bezegelen. Dat waagt om goede redenen echter de Corona-kanselier nog niet eens. Veel eerder moeten de ongevaccineerden, evenwel pas ècht het aanzienlijke aantal vaccinatie-weigeraars, volgens het motto “Hoe onvrij moeten ongevaccineerden zijn?” worden geïntimideerd en onder druk gezet,, teneinde zich te voegen naar de miljardenzaak van de vaccinatie.

Hierbij rekenen Merkel, Spahn en Söder er op, dat de “vrije” economie zichzelf tot een bereidwillige medeplichtige laat maken. Wie alleen met vaccinatiebewijs kan reizen, restaurants bezoeken of naar de bioscoop of naar het theater kan, zal – aldus de helaas behoorlijk realistische berekening van deze lieden – wel spoedig inbinden en zich de spuit laten geven. “Vrijheid door vaccinatie” is de sluipende gewenning aan een nieuw totalitarisme, dat spoedig nog wel eens heel andere onredelijke eisen in petto zou kunnen hebben onder de vlag “klimaatcatastrofe.

Door: Wolfgang Hübner.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: http://www.pi-news.net/2021/05/grundrechte-statt-freiheit/