Kleine oorlog-voerster: Klimaat-Greta scherpt haat tegen Israël aan

Door: David Berger.

Samen met talloze andere linksen ondersteunt Greta Thunberg het terrorisme van Hamas tegen Israël, doordat zij op Twitter de boodschappen van Israëlhaters verspreidt. Maar ook een Patriot als Serge Manga borduurt op dit stramien voort.

Op zijn laatst sinds Hamas meer dan 1000 raketten op Israël, in het bijzonder op het buitengewoon gehate Tel Aviv https://philosophia-perennis.com/2016/10/22/tel-aviv-oase-der-freiheit-inmitten-barbarischer-wuesten/ heeft losgelaten, dodelijke burgerslachtoffers en een onnoemelijk aantal gewonden graag op de koop toe nam, ja, door de hagel aan raketten op een atoomcentrale https://www.tagesspiegel.de/politik/auf-israelischer-seite-stirbt-ein-soldat-hamas-meldet-den-tod-mehrerer-ihrer-anfuehrer/27175912.html de vernietiging van de hele regio heeft uitgelokt, is het duidelijk: Hier gaat het niet langer om één van de vele terroristische acties van Hamas tegen Israël, maar gaat het om een oorlogvoering.

Oorlog van het Islamisme

Het is niet alleen de oorlog van Palestijnse terroristen tegen Israël, maar – op grond van de dimensies en het feit, dat Hamas datgene, wat ze momenteel doet, slechts kan doen met steun van andere terroristische staten – een oorlog van het Islamisme tegen de vrije wereld. Dat dit uitgerekend plaatsvindt, enkele maanden nadat Trump de macht aan Biden moest overdragen, spreekt boekdelen.

Verbazingwekkender is het uiteraard om te zien, wie zich thans aan de zijde van het wereldwijd agerende Islam-terrorisme schaart. Ook hier wekt het geen verwondering, dat de Linkse Partij (https://alexanderdilger.wordpress.com/2020/12/07/jusos-verschwestern-sich-mit-israelfeindlicher-fatah-jugend/) opnieuw hun haat op Israël loslaten. De haat tegen Israël resp. het antisemitisme is diep in hun genetica geworteld.

Dat echter de van de Duitse media tot en met Paus Franciscus nagenoeg als een heilige vereerde Greta Thunberg zichzelf in deze uren tot spreekbuis van de haat- en daarmee tevens van het geweld tegen Israël maakt, is waarlijk verbazingwekkend:

Greta, Naomi en Luisa

Het blad Focus merkt op: “De andere Greta Thunberg heeft niets te maken met ecologie en het verhinderen van een klimaatcatastrofe. De andere Greta Thunberg steunt het terrorisme van Hamas tegen Israël, aangezien zij op Twitter de boodschappen van Israëlhaters verspreidt. Bijvoorbeeld een tweet van de Canadese https://www.focus.de/orte/kanada/e Naomi Klein, die Israël “van de ene oorlogsmisdaad na de andere” beschuldigt.

Klein is actief ondersteunster van de campagne BDS (boycot, desinvesteringen en sancties), die de staat Israël economisch, cultureel en politiek schade wil berokkenen. Ook FFF steunt BDS. Op het wereldwijde Instagram-kanaal van FFF werden maandag meerder posten gedeeld, waarin Israël verantwoordelijk werd gemaakt voor de meest recente escalatie. Bovendien wordt Jeruzalem beschuldigd van “etnische zuiveringen” en wordt er opgeroepen tot het boycotten van Israël.”

… en Serge Manga

En ook de Duitse lieveling van de media, Luisa Neubauer, deelt in deze mijn mening: “Eerst twittert Greta Thunberg tegen Israël en probeert ze zich vervolgens te presenteren als neutraal en vredelievend ( zie https://www.welt.de/politik/ausland/article231040461/Greta-Thunberg-reagiert-auf-Kritik-an-Tweet-zum-Nahostkonflikt.html). Haar beweging Fridays for Future deelt bijdragen van pro-Palestijnse activisten die niet alleen oproepen tot boycot van Israël,, maar Israël zelfs het bestaansrecht ontzeggen. https://www.welt.de/politik/deutschland/article231036601/Luisa-Neubauers-Maassen-Vorwurf-Juedische-Gemeinden-in-NRW-sind-erbost.html” En dat, terwijl ze bij Anne-Will zonder enig bewijs Hans-Georg Maassen betichtte van de verspreiding van antisemitisme, wat haar eigen beweging metterdaad doet.” (https://alexanderdilger.wordpress.com/2021/05/11/hamas-attackiert-israel-physisch-und-fridays-for-future-digital/)

Hier is het waarschijnlijk geen troost, dat ook de door de Duitse “Patriotten” de hemel in geprezen Serge Manga hetzelfde liedje zingt https://www.youtube.com/watch?v=IxAxQHp2QsU.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2021/05/12/kleine-kriegstreiberin-klima-greta-schuert-hass-auf-israel/