CSU-politicus Weber acht AfD medeschuldig aan Jodenhaat-demo’s

https://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2021/05/weber.jpg

“Radicale bewegingen zoals de AfD in Duitsland of de partij van Marine le Pen in Frankrijk” zouden bij het antisemitisme grensverleggingen hebben bevorderd zei de voorzitter van de EVP-fractie en plaatsvervangende CSU-leider van de Radio-mediagroep. Deze partijen zou men “eveneens moeten bestempelen als veroorzakers van dergelijke excessen.”

Door: Manfred W. Black.

Op buitengewoon macabere wijze heeft de plaatsvervangende CSU-voorzitter Manfred Weber openlijk geprobeerd, de feiten met betrekking tot de meest recente islamitische
Jodenhaat-demonstraties in Duitsland op hun kop te zetten. De Europa-afgevaardigde en spreker van de “Europese Volkspartij” heeft in het weekend de AfD bestempeld als medeverantwoordelijk voor de militante anti-Israëlische moslim-demonstraties.

Een uitermate leugenachtige misstap van de “christendemocraat”. Immers is momenteel de AfD – misschien ten dele afgezien van de FDP – de enige partij in het Duitse parlement, die zich steeds weer zonder ‘mits’ en ‘maar’ demonstratief achter de verdedigingspolitiek van Israël heeft opgesteld.

Hoe men ook in principe tegenover de AfD staat: Deze partij is het nooit moe geworden, onmiskenbaar de linkse NGO’s aan de kaak te stellen, die de “veelzijdige” acties van de terroristische organisatie Hamas en de Jihad materieel en in de media sinds vele jaren ondersteunen.

Jörg Meuthen: “De beschuldigingen van antisemitisme van Manfred Weber zijn min!”

Afd-woordvoerder in het parlement Jörg Meuthen wees de beschuldigingen van Weber tegen de AfD resoluut af. Tegenover het weekblad Junge Freiheit https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2021/afd-csu-antisemitismus/ verklaarde Meuthen: “Terwijl mijn partij standvasig en in alle benodigde duidelijkheid aan de kant van de Joden in Duitsland en Israël staat, vertegenwoordigt de heer Weber de partij, die het momenteel opkomende agressieve antisemitisme juist massief mogelijk heeft gemaakt door haar volslagen onverantwoordelijke politiek van de opening der grenzen in 2015 met als gevolg de asielcrisis door illegale massa-immigratie.”

De beschuldigingen van Weber, dat de AfD antisemitisme zou aanwakkeren, zijn min,, aldus Meuthen, die net als Weber in het EU-parlement zit. Als hij ruggengraad zou hebben, zou Weber het falen van zijn partij toegeven en zou hij “de bevolking om vergeving vragen voor deze uitwassen van de Merkel’se politiek, in plaats van te proberen, de schuld voor deze toestanden ook nog eens op anderen af te wentelen”.

Etnische achtergronden worden verzwegen.

In de Duitse media werd weliswaar bericht over talloze anti-Israëlische en agressieve demonstraties. Dat op deze militante manifestaties klaarblijkelijk in geheel overwegende mate Arabieren optraden, wordt echter door bijna alle radiostations, tv-uitzendingen, kranten en persdiensten tersluiks opgemerkt – als het al wordt opgemerkt.

Kennelijk moet in dit land de burger niet ongerust worden gemaakt – en niet op het idee komen dat ook in Duitsland een islamisering is ingezet, waarvan de gevolgen reeds nu niet meer kunnen worden ingeschat.

Door: Manfred W. Black.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: http://www.pi-news.net/2021/05/csu-politiker-weber-gibt-afd-mitschuld-an-judenhass-demos/