Merkel: de kanselier, die in Duitsland de openlijke Jodenhaat weer mogelijk heeft gemaakt

Door: Redactie PP.

Over de beelden van de Jodenhaat, die thans vanuit Duitsland de wereld overgaan, zwijgt Angela Merkel hardnekkig. Ze zal de geschiedenis ingaan als de Duitse kanselier die de openlijke Jodenhaat weer mogelijk gemaakt heeft.

Onze vondst van de week is afkomstig van de bekende publicist Chaim Noll https://www.achgut.com/autor/noll. Onder de titel “En Angela Merkel: Zwijgt” schrijft hij in de “Achse des Guten” https://www.achgut.com/artikel/und_angela_merkel_schweigt :

“De beelden, die thans de wereld overgaan, documenteren de nieuwe schande van Duitsland. Angela Merkel mag de verdienste op haar rekening schrijven, dat in een land waarin Jodenhaat, waar het voorkwam, althans zacht tot onhoorbaar bleef, opnieuw het gebrul van pogroms te horen is. Ze heeft de Duitse Joden verraden en verkocht.

Atmosfeer van angstig zwijgen

En niet alleen de Joden. Ook vele Duitsers, bijvoorbeeld al diegenen die sympathie voor Israël voelen of voor wie Jodenhaat onverdraaglijk is. Ze heeft door het demonstratieve afstraffen van Islamcritici in Duitsland een atmosfeer geschapen van angstig zwijgen. Die niet anders dan in de late jaren van de Weimarrepubliek, het gebrul van de Jodenhaters des te luider laat worden.

Angela Merkel zal de geschiedenis ingaan als de kanselier, die de openlijke Jodenhaat in Duitsland weer mogelijk gemaakt heeft.
Decennia van “opwerken” en “verwerking van het verleden”, van volksvorming en pogingen tot overwinning van een traumatische Duitse nederlaag werden door haar eenvoudigweg van tafel geveegd.

Zij zwijgt, dus zij stemt toe

Onder haar regering mag in Duitsland weer openlijk worden opgeroepen tot moord op Joden met gelijktijdige subventie van de staat. Zowel in het klein, als in het groot. Zoals duizenden in de Duitse straten schreeuwende Jodenhaters door geld van staatswege worden ondersteund, zoals in grote mate de terroristische organisatie Hamas via obscure “hulpverlening” en NGO’s, zoals er uiteindelijk in elke raket, die hier in Israël inslaat, ook een deel Duits geld zit.

Ook hierover zwijgt Angela Merkel. En ook dit wordt door de jonge Moslims in de straten van Duitsland begrepen als teken van haar zwakheid en haar heimelijk dulden.”

Door: Redactie PP.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2021/05/19/merkel-die-kanzlerin-die-den-offenen-judenhass-in-deutschland-wieder-moeglich-machte/

Een gedachte over “Merkel: de kanselier, die in Duitsland de openlijke Jodenhaat weer mogelijk heeft gemaakt

Reacties zijn gesloten.