Geïmporteerde haat jegens homoseksuelen: Levenslange gevangenisstraf voor mes-moordenaar van Dresden

Door: David Berger.

De Dresdener messenmoordenaar Abdullah al H. H. moet levenslang achter de tralies. Dat heeft het Gerechtshof Dresden vandaag besloten, en daarnaast – zij het onder voorbehoud – aansluitend een preventieve hechtenis verordend.

De 21-jarige Syriër Abdullah al Haj Hasan, die zich ten tijde van het misdrijf in Duitsland ophield met een zogenaamde gedoogstatus en tegelijkertijd door de autoriteiten was ingedeeld als gevaarlijke islamist, had op 4 oktober vorig jaar op een homoseksueel paar ingestoken.

Radicaal-islamitische homofoob

Eén van de mannen kwam om, de ander raakte zwaar gewond. Aanleiding voor de daad: Een radicaal-islamitische en homofobe overtuiging. “De beklaagde handelde vanuit radicaal-islamitische- en homofobe motieven. Het was een aanval op ons allemaal, aangezien het een aanval was op onze waarden en onze samenleving”, aldus Officier van Justitie Marcel Croissant – Het Hof volgde hem in deze argumentatie.

De beide homoseksuele mannen, die als toeristen in Dresden waren, had hij als toevallige slachtoffers uitgekozen. Tegen een deskundige zei hij dat ze elkaars handen hadden vastgehouden. Weliswaar had hij aanvankelijk getwijfeld, maar, zo zeggen de mediaberichten, door een eed tegenover God had hij zich verplicht gevoeld, de daad te volbrengen.

In de weken en maanden na de moord waren de slachtoffers in media en toespraken van politici de meeste tijd naamloos gebleven. Ook motief voor de daad bleef in vele gevallen onbesproken. Naar de verantwoordelijkheid van de staat werd door zo goed als niemand gevraagd.”( https://www.tichyseinblick.de/daili-es-sentials/der-messer-moerder-von-dresden-ist-zu-lebenslanger-haft-verurteilt/)

Open grenzen: Import van haat op homoseksuelen

Beatrix von Storch (Op de foto in gesprek met David Berger ), die zich telkens weer tevens sterk maakt tegen het homofobe geweld, toonde zich tevreden over het vonnis: “Een rechtvaardig vonnis voor een afschuwelijke en walgelijke daad. De Dresdener mes-moord maakt echter ook duidelijk, dat wij met de onverantwoordelijke politiek van de open grenzen bepaald niet alleen antisemitisme hebben geïmporteerd maar eveneens haat jegens homoseksuelen.

Of het nu in Berlijn is, in Frankfort of waar dan ook – ook voor homo’s en lesbiennes worden steeds meer stadswijken no-go-areas, waarin ze hun seksuele geaardheid dienen te verbergen. Hetzelfde geldt voor vrouwen die zich vrijmoediger kleden, dan de islamitisch-georiënteerde ‘bewakers van de deugdzaamheid’ goeddunkt.

Wie denkt, dat een paar schooluren les in westerse waarden of een paar toepasselijke integratie-cursussen zouden helpen, heeft het volkomen mis. Hij zal wanneer dan ook wakker worden in een land, dat veel kan zijn, maar amper nog vrijheidslievend-westers gevormd. Het is nodig, eindelijk consequent uit te zetten, en een migratiepolitiek te bedrijven, die uitsluitend integreerbare mensen selecteert.

Jonge homoseksuele Moslims als slachtoffers van de Islam

Over het geïmporteerde geweld tegen homoseksuelen heb ik op 5 mei gewezen in de mensenrechtencommissie van het parlement:

(Video kon helaas niet worden overgenomen.)

Gelijkgeslachtelijke seksualiteit voor jonge katholieken wordt steeds normaler.

Geheel anders dan binnen de Islam lijkt de situatie binnen het katholicisme te zijn, die toch bij ons door de media gretig op de voorgrond wordt geplaatst als het over “homofobie” gaat: Een studie van het Nationaal Amerikaans Centrum voor Gezondheidsstatistiek ter Controle en Preventie van Ziektes heeft thans aangetoond, dat onder jonge katholieken in de VS de acceptatie van gelijkgeslachtelijke seksualiteit in de afgelopen jaren sterk is toegenomen. (https://www.die-tagespost.de/politik/aktuell/usa-gleichgeschlechtliche-sexualitaet-fuer-junge-katholiken-immer-mehr-normalitaet;art315,218360). Dit zou in Europa, in het bijzonder ook in Duitsland niet anders mogen zijn.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2021/05/21/importierter-hass-auf-homosexuelle-lebenslange-haft-fuer-messermoerder-von-dresden/