Jens Spahn wil kinderen tegen het advies van de Commissie in vaccinatie tegen Corona opdringen

Door: Michael van Laack.

Aanbevelingen van de “Permanente Vaccinatiecommissie” waren tot nu toe voor Jens Spahn steeds belangrijk. Bijvoorbeeld in verband met het schorsen van AstraZeneca. Maar nu brengt een aanbeveling van dit instituut de strategie van de indirecte vaccinatiedwang in gevaar. Daarom is er volgens het inzicht van de Duitse minister van Volksgezondheid geen reden, om zich te houden aan het advies van de commissie.

Voor Spahn is het duidelijk: Er is alleen sprake van veilige scholen met gevaccineerde kinderen en jongeren. Derhalve mag hij dan ook hopen dat zo min mogelijk ouders zich iets aantrekken van het advies van de Vaccinatiecommissie, om kinderen en jongeren niet te betrekken in de vaccinatiecampagne.

Twijfelachtige verhouding kosten-baten

Zolang het niet duidelijk is, of kinderen en jongeren überhaupt van de vaccinatie profiteren, aangezien het gevaar voor een ernstig verloop uiterst minimaal is, moet er geheel worden afgezien van het vaccineren van de leeftijdsgroep onder de 16 jaar. Het risico om ernstig ziek te worden van bijwerkingen, is naar het zich laat aanzien groter, dan dat van een ernstig verloop.

Vanzelfsprekend hoort Jens Spahn zoiets helemaal niet graag. De vraag wat het gaat kosten interesseert hem zonder meer al niet want Olaf Scholz heeft nog steeds genoeg drukinkt in de kelder van het Ministerie van Financiën om nieuwe bankbiljetten te laten drukken. – En wat het risico betreft: Dergelijke argumenten zijn voor de minister in de socialistische regering-Merkel vergif voor de “indirecte vaccinatieplicht”. Als dat inslaat, zouden vanaf het volgende schooljaar ongevaccineerde kinderen te kust en te keur hun in vele deelstaten nog onttrokken recht op onderwijs ook ongevaccineerd kunnen opeisen.

Vaccinatiecommiissie ondergraaft strategieën Spahn en Merkel

Een ongekend schandaal zou dat zijn. Want hoe moet men aan de oudere generaties uitleggen,, dat ze zich moeten laten vaccineren om weer een restaurant te kunnen bezoeken, als tegelijkertijd kinderen en jongeren ronddartelen op de schoolpleinen of zeer innig met elkaar knuffelen. En dat misschien zelfs uiteindelijk zonder mondkapje.

Zoals bekend heeft Spahn actueel in het vooruitzicht gesteld, dat vanaf een besmettingsgraad van 20 kan worden gedacht over het afschaffen van de mondkapjes. Actueel ligt het aantal besmettingen over heel Duitsland onder de 20. Vanuit het perspectief van de Minister van volksgezondheid bestaat dus het gevaar dat de mensen spoedig weer hun gezicht kunnen laten zien. Een afgrijselijk idee voor iemand, die is uitgerust met de volma… de Duitse besmettingsbeschermingswet om de burgers de vrees en de gehoorzaamheid bij te brengen.

De meest veelbelovende optie is daarom misschien: De ouders angst aan te jagen voor het advies van de vaccinatiecommissie en aldus door “overreding” en “goede argumenten” in feite een vaccinatie af te dwingen. Ter begeleiding hiervan zou Spahn de besmettingsgrens in het geval van de mondkapjesplicht op min 50 kunnen stellen. Op Internet zou vervolgens de burgermaatschappij “gezicht tegen Rechts” kunnen laten zien, terwijl de burgers het voor altijd zouden moeten verbergen.

Door: Michael van Laack.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2021/05/26/jens-spahn-will-kindern-entgegen-der-kommissions-empfehlung-corona-impfung-aufdraengen/