Mondkapje geweigerd: Vrouw naakt vernederd in mannengevangenis – 5 dagen opgesloten

Door: David Berger.

Schandalig: Vanwege drie maal zonder mondkapje op de markt wordt een vrouw gearresteerd en vijf dagen lang in de gevangenis opgesloten. Night Talk Berlin met Petr Bystron in gesprek met Silvia Löw.

Voor wie in tijden van Corona-dictatuur bij de disciplinering z’n boekje te buiten gaat, is er in Beieren geen pardon. Driemaal zat de mondkapjes-tegenstandster Silvia Löw als solo-demonstrante in de binnenstad van Weiden zonder mondkapje in een voor mondkapjes verplicht gebied. De gevolgen waren buitenproportioneel en een rechtsstaat onwaardig.

Naakt op de mannenafdeling van de gevangenis in Neurenberg

Nu was de tegen de mondkapjeswaanzin agerende vrouw gisteravond te gast bij Night Talk van Petr Bystron (zie onderstaande video). Aldaar deed zij verslag van hoe het tot haar arrestatie gekomen was, hoewel zij niemand in gevaar had gebracht. “De enigen die haar te na kwamen, waren de politieagenten” zegt ze. Men verneemt tevens dat zij twee- van haar vijf dagen durende gevangenisstraf naakt op de mannenafdeling van de gevangenis in Neurenberg in een lege cel (met alleen een gat in de grond) was opgesloten en op de grond moest slapen.

Dat was nog niet alles. Silvia Löw spreekt over folteringen. Een verbijsterende documentatie hoe snel toestanden weer van stal kunnen worden gehaald, die men eerder alleen maar uit dictaturen kende, als het er om gaat, weerspannige personen te breken.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2021/06/25/maske-verweigert/