Nieuwe cijfers uit het VK: Vaccinatie tegen Corona in hoge mate zonder uitwerking

Door: David berger.

De met enkele bijwerkingen en niet te voorziene gevolgen op langere termijn behepte “vaccinatie” schijnt nauwelijks een positieve invloed te hebben op het risico, zwaar ziek te worden door Covid resp. aan de kwaal zelfs te overlijden. Dat werd aangetoond door de nieuwste cijfers uit het VK.

Nadat reeds honderdduizenden in Duitsland wonende mensen – de meesten gedwongen door de door de politici onverdraaglijk gemaakte omstandigheden – zijn overgegaan tot het risico van de zogeheten Corona-vaccinatie, laten thans echte- en zelfbenoemde wetenschappers de kat uit de zak:

De met enkele bijwerkingen en niet te voorziene gevolgen op langere termijn behepte “vaccinatie” (die eigenlijk in het geheel geen vaccinatie is,, maar een soort geneesmiddel voor een milder verloop moet voorstellen), ” schijnt nauwelijks een positieve invloed te hebben op het risico, zwaar ziek te worden door Covid resp. aan de kwaal zelfs te overlijden. Dat werd aangetoond door de nieuwste cijfers uit het VK.

Verbazingwekkend genoeg geeft zelfs de epidemie-geile Lauterbach dit nu toe, uiteraard niet zonder voor zijn kliek een enorme nieuwe kans te zien. De roemruchte SPD-politicus twitterde vannacht/vanmorgen om 1 uur:

“43% van de Covid-doden in het VK zijn gevaccineerd. Vaak maar één keer. Maar ook tweemaal gevaccineerden. Bij ouderen is het overlijdensrisico zó hoog dat ook 95% bescherming tot vele sterfgevallen leidt. Dat wil zeggen: In de winter, als de uitwerking van de vaccinatie afzwakt, zal er waarschijnlijk een boostervaccinatie nodig zijn”

Steeds veiliger kunnen wij er daarom vanuit gaan, dat de Corona-dictatuur – die in plaats van met geloofwaardigheid, met angst, dwang en geweld door de staat werkt – het nog lang zal uithouden: De mondkapjes zullen blijven de minimale afstand en altijd weer nieuwe versies van lockdowns, die ons steeds meer laten vergeten, dat de diefstal van de staat van aan ons toekomende rechten, die hij niet verleent en die hij aldus ook niet eenvoudigweg van ons kan afnemen, een schandaal van de eerste orde is.

Of ze nu Baerbock, Kretschmer of Söder heten: Van één ding kunnen de dictators van de toekomst zeker zijn. De Duitsers zullen ook deze keer niet succesvol in opstand komen. Ook deze keer – zoals voorzien door de great reset – zal er een complete ineenstorting of een ingrijpen van buitenaf voor nodig zijn…

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2021/06/28/neue-zahlen-aus-uk-impfung-weitgehend-wirkungslos-gegen-corona/