Actrice kreunt voor vaccinatiecampagne

Door: Manfred Rouhs.

Wereldwijd slaan de Coronavaccinatie-campagnes niet echt in, zoals ze zouden moeten. Dus moet choquerende propaganda de vaccinatie-bereidheid vleugels geven. Over het algemeen kan dit averechts werken en contraproductief worden, zoals een voorbeeld uit Australië aantoont.

Aldaar kreunt een actrice met slangetjes in haar neus luidkeels in de camera, teneinde de toeschouwers bang te maken voor Corona. De scène komt onrealistisch over, zodat het niet lang duurde, eer de campagnevoerders openlijk moesten erkennen: Ja, de jonge vertolkster is niet echt bang, ze acteert. Nee, ze is ook niet echt ziek. Desondanks wordt er door dik en dun in ambtelijke taal over deze video gezegd:

“De volgende video laat een geval van ernstige COVID-19 zien. Sommige kijkers kunnen deze video als schrikwekkend ervaren. Wij verzoeken de kijker dringend om discretie.”

Dat is gladweg gelogen: Acteren is geen ernstige ziekte en vereist evenmin discretie. De kijker wordt ronduit voor de gek gehouden.

Zelfs bij enkele journalisten van de Duitse mainstream begint het door te dringen, dat hun taak om officiële waarheden over de Coronaproblematiek aan de man te brengen door dergelijke wanprestaties bepaald niet gemakkelijker wordt gemaakt. Zo citeert zelfs het SPD-verwante “Redactienetwerk Duitsland”(RND) een wetenschapster met de inschatting https://www.rnd.de/panorama/australien-junge-corona-patientin-im-video-empoerung-ueber-aktion-der-regierung-5MG5SN6AYVGP5NYVIQ2LFYXXG4.html , dat een dergelijke video “de aarzeling om zich te laten vaccineren zelfs nog zou kunnen verhogen, en, aangezien in het filmpje een actrice te zien valt, als manipulatief kan worden gezien, en het wantrouwen tegenover de regering kan laten toenemen.

Een eye-opener, ja, exact dat zou er kunnen plaatsvinden. En wij moeten vaststellen: Niet geheel en al onverdiend!

Door: Manfred Rouhs.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: http://www.pi-news.net/2021/07/schauspielerin-stoehnt-fuer-impf-kampagne/