Mes-moordenaar van Würzburg kort voor zijn daad: “Wij zien elkaar terug in het Paradijs, Moeder!”


Door: Michael van Laack.

Men dient begrip te hebben voor het Beierse Hoofdbureau van Politie en voor de Duitse regering. Het zou zeer slecht geweest zijn voor de misdaadstatistiek, als de drievoudige moord van Würzburg zou worden beoordeeld als islamitische terroristische daad. Temeer, daar de opperpatroon van het Gezag pas een dag voor de daad had verklaard, dat er voor onze democratie geen grotere bedreiging zou zijn, dan die van Rechts.

En voor de regering dient het er ook om tee gaan, geld te sparen: de Corona-hulpdiensten, de Green Deal, de kosten voor de migratie. Dat alles heeft de schatkist zwaar belast. Als de daad zou worden geclassificeerd als islamitisch, zouden de nabestaanden echter ook als getraumatiseerde gekwetsten dienovereenkomstig aanspraak kunnen maken op “smartengeld”. En wie gaat dat in ’s hemelsnaam betalen?

Classificatie als terroristische daad politiek niet gewenst

Dat is nu allemaal goed en wel, zei onlangs minister van Binnenlandse Zaken Seehofer. De moordenaar heeft “Allahu Akbar” geroepen. Maar dat wordt door honderden Moskeeën ook in het gebed geroepen,, dus dat is te vergelijken met een schietgebedje van de katholieken, een “God sta me bij” bijvoorbeeld. Dat kan dus niet worden beschouwd als een aanwijzing voor een islamitische achtergrond.

Ook heeft de moordenaar tegenover een politieagente verklaard,, dat hij zich in de Jihad bevindt. Maar dat heeft hij er vermoedelijk alleen maar uitgeflapt. Want hij is psychisch ziek en is zich daardoor nauwelijks bewust van zijn woorden en de uitwerking ervan op vooringenomen niet-Moslims.

Iedereen komt toch op de één of andere manier in het Paradijs, nietwaar?

Last but not least: Ja, hij heeft aan zijn in Somalië wonende moeder enkele minuten voor zijn daad vanaf een van zijn twee beveiligde smartphones (niet kwaad voor een door de samenleving veronachtzaamde dakloze, die zich er in Duitsland doorheen moet sappelen) een tekstbericht gestuurd, dat als volgt luidt:

“Wij zien elkaar terug in het Paradijs!” https://www.tagesschau.de/investigativ/ndr-wdr/wuerzburg-messerangriff-105.html Maar ook dat, zo zijn het Beierse Hoofdbureau van Politie en de Duitse regering van mening, zouden alleen kwaadwillige mensen in een radicaal-islamitische context zetten. De moordenaar zou hiermee ook bedoeld kunnen hebben: Er is geen kans op dat ik je vanuit Somalië naar Duitsland kan laten overkomen Moeder. In dit leven zullen wij elkaar niet meer terugzien.

Verdere zogenaamde aanwijzingen voor niet-islamitisch motief

De dader – aldus het Beierse Hoofdbureau van Politie – zwijgt over zijn motief. Als hij een islamitische terrorist zou zijn, zou hij aan iedereen vertellen wat hem drijft, omdat hij op die manier erkenning zou verkrijgen in de wereld van het terrorisme. Zijn zwijgen is een teken, dat hij zelf niet weet, waarom hij aan het moorden geslagen is. Wederom is dit slechts het geval bij psychisch zieke mensen.

Ook – zo heet het – zouden islamitische terroristen alles op alles zetten om na hun daad te worden gedood. Maar dat heeft Abdirahman J. A. niet gedaan. Hij heeft zich nagenoeg zonder verzet laten arresteren, na een paar agenten zijn mes te hebben “laten zien”. Geweldig, nietwaar? Eindelijk kennen wij de waarheid. Het gewauwel over een “islamitische terreuraanslag” was alleen maar weer Nazipropaganda en AfD-hetze van de ergste soort, met het doel, de asielzoekers en migranten in Duitsland in een negatief daglicht te zetten.

Vandaar mijn voorstel: Alle fatsoenlijke en rechtschapen leden van de burgermaatschappij, die, zoals bekend, de meerderheid vormen, moeten zich hiertegen keren en ter gedachtenis aan de moordenaar van Würzburg protestwakes voor moskeeën en demo’s voor AfD-bedrijfspanden organiseren, waarbij ze zich uit solidariteit met Abdirahman J. A. en alle Moslims neerknielen op een gebedskleedje, teneinde de BLM- onderwerpingsgeste tegenover de crimineel George Floyd een beetje uit te breiden.

Door: Michael van Laack.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2021/07/15/messermoerder-von-wuerzburg-kurz-vor-der-tat-wir-sehen-uns-im-paradies-wieder-mutter/