Black Knives Matter: Politie verhindert een tweede Würzburg – en schiet Afrikaanse mes-aanvaller neer

Door: ‘Kurschatten’.

De stationsbuurt van Frankfurt is nu al een voltooiïng van de “veelkleurige” levenswerkelijkheid, die reeds over een paar jaar heel Duitsland zal kenmerken. Zaterdag werd daar weer eens High Moon afgekondigd: Een 27-jarige Afrikaan, volgens op Internet verspreide onbevestigde berichten een Somaliër stapte daar met twee messen – in elke hand één – met ondubbelzinnige moordplannen op een 65-jarige man af; die wist zich te verdedigen met Pepperspray en op de vlucht te slaan; de aanvaller ging hem achterna – en werd door de politie uitgeschakeld. De agenten werden eveneens door hem bedreigd met de woorden “I kill you” – waarop hij werd neergeschoten.

Wat precies de achtergronden van de aanval waren, of het ging om een doelgerichte daad, of dat de 65-jarige man als toevallig slachtoffer in het blikveld van deze volgende “messenman” geraakte, is onduidelijk – en wordt thans onderzocht door de afdeling Moordzaken van de Frankfurter politie. Het feit echter dat de aanvaller ook de agenten rechtstreeks bedreigde, wijst op een ongericht geweldspotentieel. Op Internet verschenen video’s van de actie van de politie.

De aanvaller liep slechts lichte schotwonden op en werd na zijn behandeling in het ziekenhuis naar het Huis van Bewaring gebracht, aldus de “Hessische Omroep https://www.hessenschau.de/panorama/polizei-schiesst-im-frankfurter-bahnhofsviertel-auf-messer-angreifer-,schuesse-bahnhofsviertel-100.html”. Misschien om de bevolking – zoals gewoonlijk – weer eens in slaap te sussen, vond de zaak via regionale media praktisch geen openlijke weerklank. Want ten eerste zouden beelden van een gewelddadige zwarte, maar een paar weken na de gruwel van Würzburg, misschien tóch de een of andere oogkleppen dragende Duitser zich huiverend doen afvragen hoeveel criminelen of, zo men wil, “psychisch zieke tijdbommen” intussen eigenlijk onze straten bevolken,, en ten tweede wil men twee maanden voor de parlementsverkiezingen voor geen prijs “koren op de molens van… XYZ” riskeren. (DM)

Door: ‘Kurschatten’.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.journalistenwatch.com/2021/07/26/black-knives-matter-2/