Schaam jullie!

Door: David Berger.

Berlijn heeft één van de bloedigste weekends in zijn geschiedenis achter zich. Het gedrag van de politie doet meer denken aan het gedrag van knokploegen in dictaturen dan aan het te verwachten optreden van de politie in een democratische rechtsstaat. Eén demonstrant liet het leven tijdens een actie van de politie.

Gisteren werd van het gezicht van het systeem-Merkel definitief het schijnheilige masker afgerukt: De brute actie van de politie tegen de Dwarsdenkers en vertegenwoordigers van de alternatieve pers toont aan, dat Duitsland onder Merkel een land is geworden, waarin de mensenrechten met voeten worden getreden.

Ulrich van Suntum gisteravond hierover: “Wat er vandaag in Berlijn is gebeurd, zou ook van de laatsten de ogen moeten openen. In Duitsland geldt het demonstratierecht alleen nog maar voor linkse rakkers, Groenen, en door hen gepaaide minderheden; alle anderen worden weggezet als “rechts” en neer geknuppeld. Wij zijn weer terug in de DDR.”

Het volk van daders in zijn zuiverste vorm

Een paar van de schokkende beelden: Het volk van daders in zijn zuiverste vorm….

(Helaas konden deze gefilmde beelden van ‘Reitschuster’ niet worden overgenomen. Het is echter vermeldenswaard, dat de afbeelding hier bovenaan er één van is, en dat Reitschuster in het voorbijgaan aan het meisje in het rode shirt vraagt: “Ben jij met je Papa meegekomen?” – timide knik – “En je Papa is nu net aangehouden?” – nog een timide knik; het kind weet niets anders te doen, dan er maar willoos achteraan te blijven lopen – vert.)

En ook deze video is veelzeggend voor het gedrag van de Coronapolitie:

https://twitter.com/elke_andrea?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1421758662918410244%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fphilosophia-perennis.com%2F2021%2F08%2F02%2Fschaemt-euch%2F

Knokploegen

Boris Reitschuster hierover: “De grote media stellen het geweld tegen de politie in het middelpunt van hun berichtgevingen over de verboden demo in Berlijn. Ik heb ter plekke hele andere indrukken verzameld – en politiegeweld meegemaakt en vastgelegd, dat mij tot op heden heeft verbijsterd.”

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2021/08/02/schaemt-euch