Vaccineren gaat door de maag: Worden de vaccinatieweigeraars binnenkort allemaal uitgehongerd?

Door: Redactie JouWatch.

Het is zover: De algemene geldigheid van de “3G-regels (“Gevaccineerd- Genezen- Getest”) wordt nu ook voor elementaire levensgebieden en bij de meest basale bestaansveiligheid als voorwaarde gesteld. In de supermarkt of bij de voedselbank, wie aan het gezondheidsregime geen gevolg geeft, kan buiten blijven en verhongeren – of gaan bedelen, want zelfs charitatieve instellingen sluiten ongevaccineerden categorisch buiten. De waanzin kent geen grenzen meer.

Niettemin biedt de junkie- en spuitersstaat de tot nu toe on willigen met “creatieve” oplossingen meteen ter plaatse de ontsnapping uit het chantagedilemma aan: De grootste Duitse handelsketens offreren vanaf nu de vaccinatie meteen in de supermarkt – en willen aldus “de vastgelopen vaccinatiecampagne in Duitsland nieuw leven inblazen”, zoals het in eufemistische reclameacties heet, waaraan prominenten als nationale voetballer Emre Can teelnemen. Voor de vaccinatie roeren zich intussen echter ook andere winkelketens, ook, als ze de spuit niet “in de aanbieding” hebben: Bij elkaar zijn het meer dan een dozijn firma’s, die hun klanten hier meteen het “Gulden Schot” aanbieden; Deichmann, Lidl, Edeka, Galeria Karstadt Kaufhof, Intersport, Thalia, Metro, Rewe, s. Oliver, Tengelmann en meer, aldus “Bild” https://www.bild.de/geld/wirtschaft/politik/impf-kampagne-von-lidl-rewe-co-impfung-beim-einkaufen-77305512.bild.html.

De doorzichtige (en helaas ook begrijpelijke) impuls van de handel is natuurlijk minder een in haar uitwerking hoe dan ook bescheiden en daarnaast volkomen vrijheidsvijandig-treiterige campagne te steunen, wier nut op medisch-politiek vlak meer dan dan twijfelachtig is – maar de klanten, bij alle dagelijkse beperkingen van de laatste 18 maanden – niet nog meer te treiteren en te belasten. Evenwel staat ons precies dat te wachten,, als vanaf september ook nog bij het boodschappen doen toelatingscontroles moeten worden doorgevoerd en met directe ingang altijd en overal controle dreigt – Overigens, en dat maakt de ironie perfect, ook voor gevaccineerden.

De volkswoede borrelt langzaan,, maar daardoor gestadig meer op – en wordt reeds merkbaar, als de uitwassen van de vaccinatiewaanzin al te onbeschaamd en te aanmatigend worden. Zoals bijvoorbeeld van de Tafel Marburg,, die in een op Internet viraal gegane brief heeft verkondigd geen ongevaccineerden meer te verzorgen:


De te verwachten reactie volgde op de voet: Prompt kwamen er en masse haatmails bij de voedselbank binnen https://marburgertafel.de/2021/08/06/hassmails-erreichen-tafel/, persoonlijk getroffen voedselbank-afnemers en ook sociaal-geëngageerde mensen drukten hun verbijstering over deze onverschilligheid van deze “organisatie tot nut van het Algemeen” uit en beklaagden zich over de deelname van een charitatieve instelling aan de zich uitbreidende Apartheid in de gezondheidszorg. De sociale vrede in dit land – hij wordt steeds verder ondergraven en planmatig vernietigd.

Evenwel, volgens verdachte bekendmakingen van het Duits verbond van voedselbanken, over welke de “RT Duitsland https://de.rt.com/meinung/121975-etwas-unterwerfung-muss-drin-sein/” (RT) bericht, zou het bij de aanval van de Marburger voedselbank eigenlijk gaan om een soort “proefballonnetje”, dat “door andere verenigngen zal worden gevolgd”- en wel als deel van een perfide experiment van staatswege om vanaf de herfst metterdaad alle mensen zonder vaccinatie uit te sluiten van de niet-geteste toegang tot de basisverzorging. Het drieste negeren van humanitaire en christelijke idealen hierbij is verbijsterend. Kerkelijke steunpilaren van organisaties ten behoeve van het nut in het algemeen bezien derhalve de Marburger aankondiging kritisch – omdat ze weten, aldus RT, dat ze “hun doelstelling missen, als ze dergelijke regels zouden opstellen”. (DM)

Door: Redactie JouWatch.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://journalistenwatch.com/2021/08/07/impfen-magen-werden/