Een oorvijg voor de vaccinatiecampagne: Werkzaamheid van de vaccinatiestof tegen Corona laat het grootscheeps afweten

Door: Redactie ZUERST.

Tel Aviv. Een merkwaardige ontwikkeling die voor het officiële Corona-narratief een klinkende oorvijg betekent. Uitgerekend in vaccinatie-modelland Israël snellen het aantal besmettingen door Corona thans weer opwaarts – alleen al Maandag zouden er meer dan 6000 nieuwe besmettingen met het Coronavirus gemeld zijn. Tegelijkertijd nadert het aantal ernstig zieke patiënten de 400 – en dat hoewel Israël tot de vaccinatie-wereldkampioenen wordt gerekend.

De Israëlische autoriteiten laten er geen twijfel aan bestaan, dat de werkzaamheid van de gebruikte vaccinatiestof van Biontech/Pfizer het sterk laat afweten en praktisch geen bescherming meer biedt. Precies dat is tot nu toe echter het voornaamste argument voor de vaccinatie.

Als antwoord op de hoge besmettingsaantallen werden nu in Israël wederom aangescherpte maaatregelen ingevoerd.

Pas kort geleden is het Israëlische Ministerie van Gezondheidszorg met cijfers gekomen, volgens welke de werkzaamheid van het in Israël gebruikte Biontech/Pfizer-vaccin het sinds begin juni sterk heeft laten afweten. Volgens informaties van het ministerie verhindert de vaccinatie een besmetting met Cov9id-19 nog slechts voor 39 procent en zware ziekteverschijnselen voor 91 procent. Het aantal is gebaseerd op al degenen, die reeds beide noodzakelijke vaccinaties hebben gekregen. Midden juli hadden de toen door het ministerie gepubliceerde aantallen nog een statistische werkzaamheid van 64 procent laten zien.

Intussen zijn ook de eerste besmettingsgevallen bij drie maal gevaccineerden bekend geworden. De derde vaccinatie komt er ook in Duitsland aan voor de tot nu toe reeds gevaccineerden. (mü)

Door: Redactie ZUERST.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://zuerst.de/2021/08/12/eine-klatsche-fuer-die-impfkampagne-wirkung-des-corona-impfstoffes-laesst-massiv-nach/

2 gedachten over “Een oorvijg voor de vaccinatiecampagne: Werkzaamheid van de vaccinatiestof tegen Corona laat het grootscheeps afweten

Reacties zijn gesloten.