Justitie Kassel: 7 maanden voorwaardelijk voor kritiek op de politieke Islam

Door: Michael Stürzenberger.

De schandalen rondom de manifestatie van Burgerbeweging Pax Europa op 23.10.2020 in Kassel (de livestream-video van EWO https://www.youtube.com/watch?v=wS0G03Yx_1Q is al door meer dan 106.000 toeschouwers bekeken) nemen geen einde: Twee politie-patrouilleleiders,, die zeven uur lang met doorzichtige voorwendsels weigerden http://www.pi-news.net/2020/11/kassel-kapitulation-der-polizei-vor-moslem-gewaltbereitschaft/, van beledigers uit de links-extremistische en islamitische hoek de personalia op te nemen. De zaak hiertegen wegens verijdeling van bestraffing in functie werd begonnen door Justitie Kassel http://www.pi-news.net/2021/04/kassel-staatsanwaltschaft-stellt-verfahren-gegen-einsatzleiter-ein/.
Diezelfde Justitie Kassel begon ook nog de strafzaak tegen twee islamitische Albanezen, die het toebrengen van lichamelijk letsel, poging tot materiële beschadiging en belediging begingen.

Juist deze justitie stuurde mij nu een bekeuring, inhoudende 7 maanden gevangenisstraf (!) voorwaardelijk en 5000 euro (!) boete, aangezien ik bij de manifestatie zogenaamd aan “volksophitsing” zou hebben gedaan.

De aangifte http://www.pi-news.net/2021/06/kassel-linksextreme-vereinigung-zeigt-kritiker-des-politischen-islams-an/ was afkomstig van de door de BVD als links-extremistisch geregistreerde “VVN-BdA”, in wier gelederen communisten van de DKP en met deze partij sympathiserende personen de toon zouden aangeven. Deze volledig inhoudsloze en misleidende aangifte van het “VVN-verbond van Antifascisten” was voor Justitie de aanleiding, om de recherche Kassel opdracht te geven, de totale zeven uur durende manifestatie te onderzoeken, of er iets te vinden was. Een vrouwelijke rechercheur was hierop een maand lang aan de slag, om al mijn optredens letterlijk te verbaliseren. Justitie Kassel rukte op zichzelf staande zinnen uit hun verband, interpreteerde ze in de zin van de absurde aangifte en breide hiervan een bekeuring.

Details aangaande dit ontstane justitiële schandaal, verdere info’s en vele illustratieve ingelaste beelden in bovenstaande video.

Tip: Vrijdagavond om 19.30 u. is er op dit You Tube-kanaal https://www.youtube.com/user/galagazfurz/videos een livestream over de gebeurtenissen in Afghanisstan, die aantonen, hoe gevaarlijk de politieke Islam is en hoe volkomen onverantwoordelijk hij nog steeds wordt onderschat.

Door: Michael Stürzenberger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2021/08/staatsanwaltschaft-kassel-7-monate-haft-a-b-fuer-kritik-am-politischen-islam/#respond