Roemenen en Turken plunderden in overstromingsgebied

Door: Manfred Rouhs.

Niet alléén, maar voorál Roemenen en Turken staan na de overstromingscatastrofe in Noordrijn-Westfalen en Rijnland-Palts te boek als plunderaars. Dat blijkt uit een schriftelijk bericht van het Noordrijns-Westfaalse ministerie van Binnenlandse Zaken https://www.landtag.nrw.de/portal/WWW/dokumentenarchiv/Dokument/MMV17-5610.pdf, dat een motie van de Deelstaatfractie AfD in Düsseldorf van 4 Augustus 2021 tot gevolg heeft gehad.

Volgens deze motie vormen Roemenen de grootste groep plunderaars, gevolgd door Duitsers en Turken. Wat betreft de Duitsers heet het eigenlijk: “Voor zover personen naast het Duitse staatsburgerschap andere nationaliteiten hebben, staan ze in de tabellen geregistreerd als Duitse staatsburgers.”- Dit is veelzeggend en behoeft duidelijk geen verdere toelichting.

Welke Roemenen het precies waren, die bij de plunderingen werden opgepakt, kunnen wij uit het bericht helaas niet opmaken. Zoals bekend zijn uit Roemenië bepaalde mobiele etnische minderheden afkomstig, bij wier verschijnen in het woongebied in voorgaande jaren Duitse huisvrouwen de was van de lijn haalden, teneinde te voorkomen, dat zij verloren ging.

De rest van de lijst leest als het “Who-is-who” van hen die Merkel & Co in 2015 hebben uitgenodigd ter colturele verrijking van Duitsland. Een deel van deze snuiters schijnt zich net zolang enigszins gedisciplineerd te gedragen, tot het licht uitgaat en de politie juist te veel met andere dingen bezig is, om op hèn te passen.

Wat nu dringend nodig is, is een hartverscheurende “Bild” -geschiedenis over een Syriër, die in het overstromingsgebied een kind van der verdrinkingsdood heeft gered – of misschien tenminste een hond? Anders zouden mogelijk al degenen die de politiek van de open grenzen te verantwoorden hebben, er in de openbare gunst weleens slecht voor kunnen staan.

Door: Manfred Rouhs.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: http://www.pi-news.net/2021/09/rumaenen-und-tuerken-pluenderten-im-hochwassergebiet/