Spahn dreigt met Week van de Vaccinatie en zet hetze tegen ongevaccineerden voort.


Door: Redactie JouWatch.

Berlijn – Omdat nog niet alle gelegenheden om alle burgers aan de naald te krijgen uit en te na werden beproefd, wil Jens Spahn met een gezamenlijke “Week van de Vaccinatie” de komende week met Bondsrepubliek, deelstaten en communiteiten zowel als verenigingen en plaatselijke betrokkenen de krachten nog eenmaal bundelen”.

Nog meer burgers dienen te worden overtuigd om zich te laten vaccineren. “Het opkrikken van de vaccinatiequotes, dat is het gemeenschappelijke doel”, aldus Spahn.

Uiteraard geeft deze figuur niet prijs, hoe en waarmee hij dit denkt te bewerkstelligen. Dat reservisten reeds in paraatheid zijn gebracht, is een gerucht, niet meer. Het is eerder waarschijnlijk, dat hij deurwaarders, priesters en Imams om steun vraagt.

De minister benadrukte natuurlijk, dat het vaccineren een “persoonlijke, vrije beslissing” is en dat dit ook zo moest blijven. Hoe dan ook is het tevens een beslissing, die andere burgers betreft. In dit verband sprak de CDU-politicus van een “pandemie van ongevaccineerden”.

Het grootste deel der Covid-patiënten op de IC’s is momenteel gevaccineerd. Waar hij dat vandaan haalt? Toen jouwatch meer dan een jaar geleden in zijn ministerie eens had nagevraagd of er al cijfers bekend waren van reeds tegen de Griep gevaccineerde patiënten in de ziekenhuizen werd ons meegedeeld, dat daar geen onderzoek naar gedaan was.

In elk geval is volgende week voor alle helder denkende burgers het motto: Zet u schrap. (Met materiaal van dts).

Door: Redactie JouWatch.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://journalistenwatch.com/2021/09/08/spahn-woche-impfung/