Hetze tegen ongevaccineerden: “Ergste discriminatie sinds 1933”


Door: David Berger.

“De leiding over media en politiek slaat unaniem groot alarm voor de vierde Coronagolf met een concreet-beschuldigende vingerwijzing naar de 40% ongevaccineerden. De meest ongelofelijke, meest doelbewuste discriminatie van mensen sinds 1933”- aldus een tweet van de gerenommeerde nefroloog Dr. med. Wolfgang Ernst (Universiteit Giessen).

Onze tweet van de dag is afkomstig van een erkend medicus en past zeer goed bij twee krantenkoppen die deze morgen de ronde doen:

Spahn: “Pandemie der ongevaccineerden”

Aan de ene kant de demagogische en door de onderzoekingen niet houdbare toespraak van Spahn over een “pandemie van ongevaccineerden” https://www.welt.de/videos/video233682814/Die-Stimmung-auf-den-Intensivstationen-verschlechtert-sich-wieder.html.

Aan de andere kant: Montgomery, de voorzitter van de WHO, eist in de strijd tegen de vierde Coronagolf over de hele Bondsrepubliek de 2G-regel in te voeren: “Teneinde de vierde golf te breken vóór ze dramatische vormen aanneemt, zou men nu over de hele Bondsrepubliek, overal, waar het mogelijk is een 2G-regel moeten invoeren”

PCR-test als uitweg?

Dat betekent concreet dat ongevaccineerden “vervolgens actuele PCR-testen zouden moeten kunnen laaten zien. Een simpele sneltest zou dan niet meer voldoende zijn”.

Aan de PCR-test zijn echter zeer hoge kosten verbonden wat betekent dat mensen, die van hun recht gebruikmaken om zich niet te laten vaccineren, daardoor in feite min of meer compleet van het sociale leven worden afgesloten tot en met het verbod, zich in de supermarkt hun dagelijkse levensmiddelen te verschaffen.

De eis vormt een zoveelste stap in de richting van een, de facto, gedwongen vaccinatie. En staat – zoals zoveel wat in het kader van de zogenaamde epidemie werd doorgezet – in flagrante tegenstelling tot letter en geest van onze grondwet. Duitsland: Quo vadis?

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2021/09/09/hetze-gegen-umgeimpfte-schlimmste-diskriminierung-von-menschen-seit-1933/