Waar hebben wij ons voor laten vaccineren, als we nog steeds bang moeten zijn voor ongevaccineerden?


Door: David Berger.

“waar hebben wij ons voor laten vaccineren, als we nog steeds bang moeten zijn voor ongevaccineerden?” Met deze vraag start de bekende publicist Norbert Häring (“Ökonomie 2.0” en andere publicaties) een oproep tot solidariteit, die zich met steekhoudende argumenten tegen de momenteel met perfide ijver door politici en media bedreven hetze tegen ongevaccineerden keert.

Als gevaccineerde is hij zeer goed beschermd tegen een ernstig verloop van een Corona-besmetting, zo werd hem en tevens de andere gevaccineerden verzekerd. Daarom heeft hij zich laten vaccineren. Häring letterlijk verder: “Desondanks bedenken de politici voor ongevaccineerden steeds weer nieuwe soorten van buitensluiting, teneinde ze bij ons vandaan te houden. Ik roep alle gevaccineerden op om dit aan verwerpelijke spelletje, dat zorgt voor tweedeling in de samenleving, niet mee te doen.

Ze willen ons voor de gek houden

Óf de vaccinatie beschermt, en dan hoeven we voor ongevaccineerden niet bang te zijn, óf ze beschermt niet en dan zijn we bedrogen. Mensen zoals Jens Spahn en Karl Lauterbach, die er garant voor staan om mensen die zich niet willen laten vaccineren met behulp van 2G verregaand van het openbare leven buiten te sluiten,, met het argument (Lauterbach op 08.09.21 via Twitter), dat “ongevaccineerden geen recht hebben om andere ongevaccineerden èn gevaccineerden in gevaar te brengen”, terwijl aan de andere kant de opperste public-relations-viroloog Drosten voor gevaccineerden de voordelen van een besmetting met Corona naar voren brengt, proberen ons voor de gek te houden.”

Häring geeft aan, te geloven, “dat de vaccinatie beschermt”. Daarom roept hij alle gevaccineerden op “om zich te verzetten tegen het buitensluiten en treiteren van mensen, die zich om welke reden dan ook, tot nu toe niet hebben laten vaccineren.”

Manifestaties vermijden,, die niet toegankelijk zijjn voor ongevaccineerden

Dat kan bijvoorbeeld in praktijk worden gebracht

  • Door bars, restaurants, café’s of manifestaties, waar ongevaccineerden niet worden toegelaten, zeer consequent te vermijden. En tevens de verantwoordelijken te laten weten, waaróm men wegblijft.
  • Protest tegen de discriminatie aantekenen zou men vanzelfsprekend ook moeten doen bij de politici die dit stimuleren of er het zwijgen toe doen.
  • Stem niet op een partij,, “waarvan de leidende vertegenwoordigers verschillende groepen van de bevolking tegen elkaar ophitsen en die regelingen gedogen, die volgelingen van bepaalde groeperingen willekeurig treiteren, of dit goedpraten.”
  • Hier leest verdere argumentatiemogelijkheden: https://norberthaering.de/news/soldiaritaetsaufruf/

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
https://philosophia-perennis.com/2021/09/10/wozu-haben-wir-uns-impfen-lassen-wenn-wir-weiter-angst-vor-ungeimpften-haben-sollen/