Groene kandidate Duits Parlement poseert met machinegeweer

Door: Manfred Rouhs.

Vaniessa Rashid uit München is een ontwikkelde jonge vrouw van 30 jaar oud. Ze wil de Parlementaire kieskring München-Ost voor de Groenen veroveren. De gestudeerde olitieke wetenschapster is op gemeenteniveau politiek geëngageerd als integratie-afgevaardigde en afgevaardigde tegen rechts extremisme in het Districtscomité Ramersdorf-Perlach van de stad München.

In de verkiezingsstrijd ontving zij onlangs de steun van de landelijke prominenten van haar partij, bijvoorbeeld van Cem Ozdemir, met wie zij op het Theresienveld gezamenlijk de groene banner van de partij omhoog hield.

Rashied kwam in 1997 op zesjarige leeftijd vanuit Koerdistan naar Duitsland. Daarheen reisde zij voor het laatst in april 2015, zoals thans de BILDkrant bericht https://www.bild.de/bild-plus/regional/muenchen/muenchen-aktuell/martialische-bilder-gruene-posiert-mit-maschinengewehr-77643404.bild.html#remId=1710256288829160336. Toentertijd was haar doel de Perschmerga in het gebied rondom de stad Sindsjar in Noord-Irak waar toen maandenlang strijd geleverd werd tussen Koerdische eenheden en Islamitische Staat. De Koerden kregen destijds vanuit alle delen van de wereld steun – dus ook van de Groene mevrouw Rashid.

Daarnaast kwamen er foto’s die volgens de BILDkrant op 14 april 2015 door Vaniessa Rashid op haar Facebook-profiel zouden zijn gepubliceerd. Enkele daarvan tonen haar met het wapen van de Perschmerga in een in een krijgshaftige pose. Meegevochten heeft de politieke toeriste uit Duitsland evenwel naar het schijnt niet. Volgens het bericht zou zij de foto’s onlangs hebben gewist om misverstanden te voorkomen.

http://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2021/09/rashid2.jpg

Een mogelijk misverstand dat in het openbaar door dergelijke beelden kan ontstaan kan uitlopen op de aanname dat ook bij ons op de een of andere manier machinegeweren bij het straatbeeld zouden kunnen gaan behoren,, wanneer wij niet ophouden, de aanhangers van verschillende burgeroorlog-partijen uit allerlei landen Duitsland binnen te halen. Of ze zelfs in het parlement te kiezen.

http://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2021/09/rashid3.jpg

De Groenen zijn en blijven toch een heterogeen, veelkleurig zooitje. Hier stuiten Koerden en ervaring met wapens op Duitse pacifisten, die aannemen, dat de politieke Islam en zijn strijders door hand opleggen of doodknuffelen gestopt kunnen worden. Hier kan eenieder voor zichzelf beslissen, welke fractie hem als meer- en welke hem als minder wereldvreemd voorkomt

Door: Manfred Rouhs.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: http://www.pi-news.net/2021/09/gruene-bundestagskandidatin-posiert-mit-maschinengewehr/