Olaf Scholz als kanselier zou voor Duitsland een veiligheidsrisico betekenen

Door: Michael Stürzenberger.


Destijds, toen in de VS met 9/11 de grootste terroristische aanslag van de politieke Islam plaats had, was Olaf Scholz Binnenlands senator van Hamburg en daarmee verantwoordelijk voor de veiligheid van de stad. Dat hij, net als de plaatselijke politieautoriteiten, de BVD’ers en de medewerkers van de Geheime Dienst, voorbij zag aan het grote netwerk van militante islamisten, dat zich al jarenlang voorbereidde op de bekroning van hun “zaait vertwijfeling in de harten van de ongelovigen”, is al erg genoeg.

De terroristische woongemeenschap in de Marienstrasse 54, waar 28 geweldwillige radicale Moslims regelmatig bij elkaar kwamen, de “Islam Werkgroep” in de Technische Universiteit Hamburg, in welke de terreurpiloten en hun handlangers onderling werden uitgewisseld, zowel als de Ai-Quds-Moskee, in welke Mahammed Atta & Co. verder radicaliseerden, bleef volledig onder de radar van de door de SPD bestuurde Hanzestad.

Maar dat SPD-man Scholz ook een jaar na de aanslagen dit grote gevaar nog steeds onder de pet hield, is totaal onverantwoordelijk en zelfs levensgevaarlijk. in 2002 was het al absoluut duidelijk, dat Hamburg de centrale operatiebasis voor 9/11 vormde. Andreas Lohmeyer, de toenmalige bestuurder van de Soko Kader-opsporingsdienst, deelde mee dat er in Hamburg al vóór 9/11 een “relatief groot netwerk aan islamitisch georiënteerde mensen”was geweest. Dus niet alleen de kleine 30 van de terroristische woongemeenschap, maar “mensen eromheen, die een rol hadden gespeeld in verschillende functies zoals financier, toezichthouder, organisator, pasbezorger voor dit netwerk enz.” Dit netwerk is “tamelijk ver reikend en omvangrijk geweest. In de ZDF-documentaire https://www.zdf.de/dokumentation/zdfinfo-doku/9-11-verschwoerung-in-hamburg–die-geheimnisse-der-terrorzelle-100.html “9/11 – complot in Hamburg – de geheimen van de terreur-cel” zijn zijn uitlatingen te bekijken vanaf min. 9:10.

Maar Olaf Scholz wenste van al deze zorgwekkende feitelijkheden niets te weten. Er was “geen grote gemeenschap van militante extremisten” geweest, “slechts van zeer weinigen”. Hamburg is een stad “waarin men er geen rekening mee hoeft te houden, dat er sprake is van zeer veel islamitisch extremisme”(vanaf min. 38:30 in de ZDF-docu).

In mijn livestream, die ik zaterdag jl. uitzond ter gelegenheid van de 20ste verjaardag van 9/11, ben ik ingegaan op deze volledige blindheid van Olaf Scholz ten opzichte van de terreur van de politieke islam. Hieronder de ingekorte versie met illustrerende beelden:

Maar niet alleen bij de radicale politieke Islam werd der destijds in Hamburg onder Scholz weggekeken. De Hanzestad was een uitgelezen biotop voor criminaliteit van elke denkbare soort, zodat het zeer veel Hamburgers “te gortig” werd. “Rechter genadeloos” Ronald Schill werd met een duidelijk programma voor consequente criminaliteitsbestrijding slechts 12 dagen na 9/11 met een overdonderend verkiezingsresultaat van nul op 19,4 procent tweede burgemeester en verving tevens Olaf Scholz als Binnenlands senator. Dit namen vele inwoners opgelucht voor kennisgeving aan, daar ze zich in hun stad eenvoudigweg niet meer veilig voelden.

Al te graag keek Scholz ook in zijn tijd van 2011 tot 2018 als Eerste burgemeester en SPD-voorzitter van Hamburg weg bij links-extremistische terreur. in 12017 negeerde hij alle waarschuwingen voor honderden gewelddadige linksradicalen, die vanuit heel Europa naar de G20-top in Hamburg reisden. Scholz vergeleek deze top van de Veiligheidsuitdaging in alle ernst met verjaardag van de haven https://www.morgenpost.de/politik/article211177073/G20-in-Hamburg-Der-schwere-Fehler-des-Olaf-Scholz.html en verzekerde, dat het in de stad totaal niet zou worden opgemerkt, als hij eenmaal voorbij zou zijn. Een noodlottige verkeerde inschatting. Terwijl Scholz met Merkel, Trump en Poetin een concert in de Elbphilharmonie bijwoonde, begonnen in het alternatieve Hamburger Schanzenviertel de ergste uitbarstingen, die de stad ooit had beleefd. Meer dan 700 gewonde politiemensen https://www.welt.de/regionales/hamburg/article167096778/Neun-Polizisten-bei-G-20-schwer-verletzt.html, waarvan negen zwaargewond, konden “hun” burgemeester dankjewel zeggen.
Deze catastrofale actie ter bedreiging van de interne veiligheid door links-extremisme en politieke Islam is bij de SPD ideologisch diep geworteld. Tot op heden verloochent deze partij het grote gevaar van het terrorisme, dat van de Politieke Islam uitgaat. Zo ontbreken in het verkiezingsprogramma van de SPD voor de parlementsverkiezingen https://www.nzz.ch/international/spd-und-islamismus-warum-tut-sich-die-partei-so-schwer-ld.1638914?reduced=true de begrippen “Islamisme, islamitisch terrorisme” en “politieke islam” volledig. Geheel integendeel – veel eerder wil men de zogeheten “Islam-vijandigheid” bestrijden https://www.br.de/nachrichten/deutschland-welt/frauenrechte-und-minarette-wie-stehen-die-parteien-zum-islam,SicBwWz.

Onder Olaf Scholz als Bondskanselier zou dientengevolge deze terreurdreiging verder worden genegeerd, waarmee de Binnenlandse veiligheid immense schade zal worden toegebracht. Massale toevloed van voor het merendeel islamitische “vluchtelingen” uit vele verschillende fundamenteel-islamitische landen worden dan nog meer welkom geheten, in plaats van za als existentiële bedreiging in te schatten voor onze vrijheidslievende democratie en ze onder alle omstandigheden tegen te houden.

Evenwel ziet het er momenteel juist naar uit, dat zo’n SPD-kanselier er aan zit te komen. Het grootste deel van de bevolking bevoordeelt onder de drie armzalige kandidaten dan toch nog eerder deze SPD-figuur. De klimaatverandering wordt voor het grootste probleem aangezien. De tijdgeest schreeuwt klaarblijkelijk om Rood-Groen-Donkerrood.

Misschien is het echter ook beter , als het schip bij voorbaat strandt. Pas dan kan uit de catastrofe een nieuwe politiek met gezond mensenverstand ontstaan. En misschien muteert de Unie (CDU/CSU – vert.) in de oppositie vervolgens ook naar het voorbeeld van Oostenrijk in een turquoise partij, die dan mogelijk ook toenadering zoekt tot de AfD. Unie-AfD-FDP als tegenwicht voor het socialistische blok van SPD-Groenen-Linksen.

Men mag immers nog ergens van dromen…

Door: Michael Stürzenberger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2021/09/olaf-scholz-als-kanzler-waere-ein-sicherheitsrisiko-fuer-deutschland/