Hückelhoven (NRW): Turk doodt buurman met Samoerai-zwaard!


http://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2021/09/hueckel-696×388.jpg

Door: Johannes Daniels.

“Laat ons gezamenlijk dit Europa laten creperen!” (Annalena Baerbock, 26.05.2019 https://youtu.be/XFuZJzLluN8). Geheel volgens de bekende leuze van de groene kandidate voor het kanselierschap vermoordde zondagavond in Hückelhoven/ NRW een 47-jarige man zijn buurman (37) met een Samoerai-zwaard https://www.bild.de/regional/koeln/koeln-aktuell/hueckelhoven-mann-37-mit-samuraischwert-getoetet-verdaechtiger-47-in-u-haft-77663660.bild.html. Bij de bloedige aanval raakte daarnaast een 57-jarige man gewond.

Zo omstreeks 21.15 u. weerklonk plotseling geschreeuw vanuit een viergezinsgebouw in een voormalig mijnwerkersdistrict in Hückelhoven-Ratheim. In de woning op de eerste verdieping vond de gealarmeerde politie-NRW en de dienstdoende arts een met bloed overgoten man. Voor het slachtoffer van Turkse afkomst kwam elke hulp te laat – bij een andere man, die eveneens door de moordenaar was aangevallen, moest door een arts eerste hulp worden verleend.

De dader werd nog in de woning gearresteerd. “De twee waren bij de vermoedelijke dader aan de deur gekomen”, aldus een woordvoerder van Justitie Mönchengladbach. De achtergrond van de brute bloeddorstige daad is volgens de onderzoekers nog niet opgehelderd.

Allereerst: De moordenaar was géén Japanse hobby-ninja – de mainstream media berichten er derhalve zeer summier over en grotendeels onder “Regionaal https://www.express.de/nrw/moenchengladbach/nrw-mann-toetet-nachbarn-in-hueckelhoven-mit-samuraischwert-73766?cb=1631631407854/ Panorama/ Vermist”.

“We waren allemaal bang voor hem … “

Vele omwonenden van de voor NRW-verhoudingen “goed onderhouden woonomgeving” in Ratheim kennen de dader goed – zoals zo vaak is hij bekend bij de politie: “Met hem moest telkens weer de politie erbij komen” , laat een gechoqueerde buurvrouw weten: “Hij ging regelmatig de straat op, schreeuwde alles bij elkaar, bedreigde voorbijgangers en omwonenden.” Soms zat hij ’s nachts op de tegenoverliggende wandelweg op een stoel. “We waren allemaal bang voor hem. Hij maakte een verwarde en onbehouwen indruk. Ale er iemand bij hem in de buurt kwam, dreigde hij meteen”, zegt een buurman. Volgens Justitie heeft de Anatolische zwaardkunstenaar evenwel geen strafblad. Tegen de Turk werd vervolgens slechts een arrestatiebevel “wegens doodslag en het toebrengen van gevaarlijk lichamelijk letsel” uitgevaardigd.

Ter opheldering van de doodsoorzaak werd maandag sectie op het slachtoffer verordend, zo bericht Stefan Lingens, woordvoerder van het onderzoek verrichtende Justitie Mönchengladbach, maandag. “Dader en slachtoffer kenden elkaar, maar zijn geen familie, maar buren van elkaar.”

Chaotische taferelen bij arrestatie – mensenmenigte belemmert politiepatrouille

Na de Samoerai-moord speelden zich in de woonwijk rondom de plaats van de misdaad, die ter veiligstelling van de sporen over de hele linie was afgesloten, voor een deel chaotische taferelen af.

Zo had zich al snel een mensenmenigte gevormd,, die wild door elkaar schreeuwde en van de politie antwoorden eiste. Voor een deel werden de politiepatrouilles zo sterk opeengedrongen,, dat de brandweer de patrouillewagen moest afschermen – een inmiddels maar al te bekend schouwspel in het beste Duitsland ooit.

Die WELT bericht onder de rubriek “Panorama” https://www.welt.de/vermischtes/article233763192/Hueckelhoven-Kreis-Heinsberg-Mann-mit-Samuraischwert-getoetet.html politiek correct, maar zelfs voor betaalmuren, want absoluut nietszeggend en dader-sensitief:

“Bij de huisdeur – Man, 37, gedood met Samoerai-zwaard

Wilde hij zich alleen maar verdedigen, was er van tevoren ruzie geweest? Een 47 jaar oude man zou zondagavond in Hückelshoven in het district Heinsberg een 37-jarige man met een Samoerai-zwaard hebben gedood en een 57-jarige man hebben verwond. De twee mannen waren bij de vermoedelijke dader aan de deur gekomen in een meergezinswoning. Aldaar kwam het vervolgens direct tot de daad, aldus een woordvoerder van Justitie Mönchengladbach maandag. De achtergrond van de bloeddorstige daad is nog niet opgehelderd.
De 37-jarige- en de 57-jarige man hadden echter geen wapens bij zich. De 47-jarige man werd gearresteerd. Hem worden doodslag en het toebrengen van gevaarlijk lichamelijk letsel ten laste gelegd.”

Wat men in een politiek-correcte persbijdrage allemaal niet bij elkaar kan harken, is over het algemeen verbazingwekkend.

Door: Johannes Daniels.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: http://www.pi-news.net/2021/09/hueckelhoven-nrw-tuerke-toetet-nachbarn-mit-samuraischwert/