Gender-minded hondenbelasting: Ook honden nu “divers” of “zonder opgave”

Door: David Berger.

Op het aanmeldingsformulier van de stad Neuenrade (Sauerland, NRW) voor de hondenbelasting kunnen houders van honden thans bij de opgave van het geslacht ook voor “divers” kiezen of met “geen opgave” afwachten tot de hond-zelf beslist heeft aan welk geslacht hij de voorkeur geeft.

Duitsland staat wereldwijd bekend om zijn geordende bureaucratie, die ervoor zorgt, dat alles in orde is, waarvan een akte werd opgemaakt en wat voorzien is van een registratienummer. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor het houden van huisdieren – van schaamluizen tot aan krokodillen in de tuinvijver. Heel in het bijzonder natuurlijk voor het houden van honden, waarvoor ook belasting wordt geheven.

Quote-regeling voor geslachten bij het houden van honden

https://philosophia-perennis.com/wp-content/uploads/2021/10/bahnhof-neuenrade-578×420.jpg
(Hier mogen ook honden divers zijn – Het belangrijkste treinstation van Neuenrade – Wikimedia Commons)

Reeds in het vooruitzicht, dat het onder een gevormde regering met deelname van de Groenen zou kunnen komen tot een quote-regeling voor een gelijkmatige verdeling van de geslachten bij het houden van honden, wordt thans bij het aanmelden van een hond in zeer buitengewoon vooruitstrevende gemeentebesturen ook naar het geslacht van het aan te melden huisdier gevraagd. Tenminste in het mooie stadje Neuenrade, dat mag pronken met een wapen, waarop de Moeder Gods en Maagd Maria met haar zoon prijkt.

Duitsland, het grootste gekkenhuis ter wereld! Hoe, in Godsnaam, beslist een hond, dat hij “divers” is? (Erika Steinbach)

Wie nu denkt, dat het bij de aanmelding van de honden gedaan is met reuen of “teefjes”, heeft reeds hier de verkeerde, want biologische en derhalve in de reuk van het Fascisme staande woordkeuze in zijn hoofd: Nee, de hondenbezitter hoeft slechts – nadat hij daarover lange tijd met zijn hondje heeft overlegd – te kiezen tussen vrouwelijk, mannelijk of divers. Mocht de hondenbezitter willen afwachten,, of de kleine pup niet zelf voor een bepaald geslacht wenst te kiezen – of dit bv. na een sterilisatie wil veranderen – dan kan men ook voor het hokje “geen opgave” kiezen.

Bronstige reuen

Ik vertel nu niet, wat onze on-gecastreerde reu in zijn “vlegeljaren” losgelaten, vermoedelijk bij zijn aanmelding met de dame van het bureau zou hebben geprobeerd te doen – en nog geheel daarvan afgezien, of wij hem daar zouden hebben ingeschreven als genderfluid, divers, mannelijk of vrouwelijk. In plaats daarvan laten wij alle biologie maar voor wat hij is en blijven geheel gendergelovig: De stad Neuenrade heeft erkend, waarom het thans werkelijk gaat en hoe wij onze wereld een heel stuk beter maken: Woef woef en hartelijke gelukwensen in Sauerland!

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2021/10/01/gegenderte-hundesteuer-auch-hunde-jetzt-divers-oder-ohne-angabe/