“Islamistenjager” Irfan Peci over successen bij de-islamisering

Door: Michael Stürzenberger.

Te gast in de eerste uitzending van de nieuwe serie “In Gesprek” van Burgerbeweging Pax Europa (BPE) is de Islamdeskundige en “Islamistenjager” Irfan Peci. Hij doet verslag van de tot nu toe grote successen bij zijn speurwerk naar radicale Moslims.

Vanwege zijn onthullingen https://kurier.at/chronik/oesterreich/dschihadismus-vorwuerfe-tanner-beruft-militaer-imam-ab/401074206 werd bijvoorbeeld de Oostenrijkse leger-Imam Abdoelmedzid Sijamhodzic oktober vorig jaar ontslagen. Zijn voorlichting over de geëngageerde deelname van de openlijk radicale TV-moderatrice Nemi El-Hassan aan de extreem Joden- en Israëlvijandige Al-Qouds-demo in Berlijn leidde ertoe, dat de reeds toegezegde moderatie van de WDR-uitzending “Quarks” haar kort geleden weer werd ontzegd https://www.bild.de/politik/2021/politik/nach-likes-fuer-antisemitismus-wdr-will-skandal-moderatorin-nicht-vor-die-kamera-77812436.bild.html.

Door het aan het licht brengen van een extremistische preek https://exxpress.at/imam-predigt-in-oesterreichischer-moschee-die-welt-gehoert-allah/ van Sefik Kurdic in de Moskee Vöclabrück viel het masker van deze, zich tot nu toe als zogenaamd “algemeen” en “gematigd” voordoende Moskeegemeenschap.

Het werk van Irfan Peci is enorm belangrijk om de vele trucjes en misleidingen binnen de Islam-scene te kunnen ontmaskeren. Aldus draagt hij zeer beslissend bij aan de de-islamisering. Een zeer belangrijk puzzelstuk in het broodnodige voorlichtingswerk over de toneelspelers en de inhoud van de politieke Islam.

In de tweede aflevering van de nieuwe serie uitzendingen zal Irfan Peci vertellen over zijn bewogen verleden, toen hij in zijn jonge jaren, toen nog als Moslim, afgleed naar radicale Jihad-scene en het zelfs tot leider van het Duitstalige propaganda-programma van Al-Qaeda bracht. Dit uiterst interessante gesprek volgt binnenkort.

Door: Michael Stürzenberger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: http://www.pi-news.net/2021/10/islamistenjaeger-irfan-peci-ueber-erfolge-bei-der-de-islamisierung/