“Miss Nederland -contest: Ongevaccineerde favoriete kan niet aan Miss World Verkiezingen deelnemen

Door: David Berger.

De zittende schoonheidskoningin van Nederland, Dilay Willemstein, most haar deelname aan dde Miss World- verkiezingen afzeggen, aangezien hier een vaccinatieplicht tegen Corona geldt. Ondersteuning bij haar beslissing krijgt ze van de organisatrice van de Nederlandse schoonheidsverkiezingen.

Steeds meer sporters (atleten, voetballers, tennissers enz,) en andere personen uit het openbare leven weigeren of boycotten de ontaardende Corona-vaccinatiedwang op nagenoeg elk maatschappelijk- en beroepsmatig gebied. Zo ook de Nederlandse schoonheidskoningin Dilay Willemstein. Haar deelname aan de Miss World verkiezingen annuleerde de jonge vrouw resoluut, aangezien hier een vaccinatieverplichting tegen Corona van kracht is. Ondersteuning voor haar beslissing krijgt zij van de organisatrice van de Nederlandse schoonheidsverkiezingen.

Model wil geen vaccinatie.

Via Instagram kondigde Willemstein haar besluit af. Ze wijst de vaccinatiedwang bij de verkiezingen af en is daarenboven persoonlijk niet bereid tot een Corona-vaccinatie, omdat ze zich hierbij “niet goed voelt”. Tevens bekritiseerde het model het feit, dat ze pas na haar verkiezing tot Miss Nederland werd ingelicht over de verplichte vaccinatie als voorwaarde om aan de Miss World verkiezingen te kunnen deelnemen.

Katja Maes, CEO der Miss Nederland Verkiezingen, toonde begrip voor het besluit.

NBA-sterren boycotten vaccinatieplicht

Naast de Griekse tenniskampioen Stefanos Tsitsipas, die geen redden ziet om zich in zijn jonge jaren te laten inenten tegen Corona, gaan ook bepaalde basketbal-profi’s van de Amerikaanse NBA https://philosophia-perennis.com/wp-content/uploads/2021/10/nl-danny.jpg op de barricades tegen de in vele steden en staten geldende vaccinatieplicht onder de spelers. Onder andere Kyrie Irving, die een politieke beslaglegging op persoonlijke gezondheidsbelangen bespeurt, of Jonathan Isaac, die zelf Covid-19 gehad heeft, en liever vertrouwt op de antistoffen in zijn lichaam.

https://twitter.com/i/status/1442809449039769601
https://twitter.com/LibertyLockPod/status/1443816821656858624
De NBA-spelers, die een vaccinatie weigeren, worden voor het overige van de kant van de basketbalbond bedreigd met zware geldboetes.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk in “Unser Mitteleuropa”. https://unser-mitteleuropa.com/

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2021/10/10/miss-niederlande-contest-ungeimpfte-favoritin-kann-nicht-an-missworld-wettbewerb-teilnehmen/