Weg met de discriminatie: #2Gboycot NU!

Door: David Berger.

“Het is niet afdoende om winkels te boycotten, die zich door de staat hebben laten overhalen om het vuile werk op te knappen. Men dient ze te onthouden en zelfs dan niet meer te bezoeken, als deze nachtmerrie weer eens voorbij mocht zijn. Nooit meer betekent ook nooit meer!”- Zomaar een tweet van de ca. 3000 stellingen over het onderwerp alleen al op Twitter.

Op Twitter is thans de hashtag #2GBoykott de trend. Interessant hierbij is, te bekijken, hoe de stemming in de samenleving, in zoverre die door Twitter wordt weerspiegeld, aan het omslaan is. Ontmoetten tot nu toe de 3G- en vervolgens ook nog de 2G-regels veelvuldig begrip, nu lijkt dit juist te veranderen.

Wij hebben hier enkele van de meest veelvuldig in acht genomen en gedeelde statements verzameld:

Discriminatie volgens vaccinatie-status en voortdurende testdwang (= 2G en 3G) zouden zelfs als ze qua inhoud min of meer gegrond waren geweest al moreel verkeerd zijn. Maar nog niet eens dát is het geval. Het is één grote, slechte grap.

Het is niet afdoende om winkels te boycotten, die zich door de staat hebben laten overhalen om het vuile werk op te knappen. Men dient ze te onthouden en zelfs dan niet meer te bezoeken, als deze nachtmerrie weer eens voorbij mocht zijn. Nooit meer betekent ook nooit meer!

“Iedereen zou moeten meedoen aan de #2gboykott!”

Voor elk fatsoenljik mens, zelf gevaccineerd of niet,, eigenlijk een vanzelfsprekendheid: Men gaat eenvoudigweg geen winkel of café binnen, waar buitenlanders,, homo’s, religieuzen, niet-gevaccineerden of andere minderheden niet welkom zijn. En daarmee uit.

Actuele getallen tonen steeds meer aan: De vaccinatie tegen Covid is enkel zelfbescherming. Niet de vaccinatie zorgt voor tweedeling in onze samenleving, maar de daarmee verbonden niet-wetenschappelijke privileges. Of je nu gevaccineerd bent of niet: Steun a. u. b. #2GBoykott met een re-tweet.

Gevaccineerd of #ongevaccineerd, iedereen zou moeten meedoen aan #2gboykott. Zodra het maatschappelijk acceptabel wordt, mensen (wederom) buiten te sluiten en te discrimineren, dan begeven wij ons op een duistere weg. Zeg nee tegen 2G!

Om tegen segregatie en discriminatie te zijn, tegen een vermeende, ingespoten vrijheid met houdbaarheidsdatum, hoeft men niet #ongevaccineerd te zijn. Het kan ook anders: zie Scandinavië. Ik kan jullie zeggen: in #Zweden geen tweedeling! Daarom: #2Gboykott van deze trends. Nu.

Leest u ook: “Toegang alleen voor gevaccineerden” https://tapferimnirgendwo.com/2021/10/21/eintritt-nur-fuer-geimpfte/

Uit de indrukwekkend heldere bijdrage van Buurmann:

“Met het menselijk lichaam wordt politiek bedreven. De toestand van het lichaam is beslissend, of bepaalde rechten mogen worden ingeperkt.

De vaccinatie is de nieuwe doop. slechts met haar kan de mens zijn oerzonde van de vatbaarheid voor Corona overwinnen en zich bekeren tot de nieuwe samenleving. In deze nieuwe wereld luidt het devies: “Slechts een gevaccineerd lichaam herbergt een gezonde geest.”

Als alle mensen zich tot de Islam zouden bekeren, zouden er geen religieuze oorlogen meer zijn. Er zou vrede heersen. Niettemin is het verkeerd, als mensen met druk tot de Islam worden gedwongen. Als alle mensen communisten zouden zijn, zouden er geen uitbuiters meer bestaan. Niettemin is het verkeerd om een één-partijen-dictatuur op te richten. Aldus gaat het er niet om, of het juist is, om aan een religie van Vrede te geloven of in een maatschappij van sociale gerechtigheid te leven, maar om de vraag, vanaf wanneer de grens van de onderdrukking overschreden is, zelfs als het op zichzelf om een goede zaak gaat.

Voor mij is een eerste stap over deze grens gezet, wanneer met een welhaast banale vanzelfsprekendheid miljoenen mensen de welkomstborden in hun winkels vervangen door het opschrift “Geen toegang voor”.”

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2021/10/22/schluss-mit-der-diskriminierung-2gboykott-jetzt/