Wekelijkse terugblik op de Islam: Netwerk aanslag Wenen – Moord op David Amess

Door: Michael Stürzenberger.

In zijn tweede wekelijkse terugblik heeft islamistenjager Irfan Peci in samenwerking met de Burgerbeweging Pax Europa (BPE) wederom vier gebeurtenissen geselecteerd, die in verband staan met de “religie van de Vrede”.

Op de vierde plaats staat bij hem het bericht, dat de dader van Wenen bij zijn moordaanslag van 2 november vorig jaar een groot netwerk achter zich had staan. Zeven vermoedelijke mededaders zitten reeds in voorarrest, tegen 30 andere wordt onderzoek gedaan. Het sprookje van de individuele dader, dat politiek en media zo graag doorgeven, zou hier dus al helemaal niet opgaan. Op deze wijze wil men het gevaar van het islamitisch terrorisme bagatelliseren. op soortgelijke manier ging het in het geval van Anis Amri bij zin aanslag op de Breitscheidplatz in Berlijn, waarbij het bestaan van mannen op de achtergrond noch steeds niet afdoende uit de doeken gedaan is.

Op de derde plaats van zijn ranglijst van de afgelopen week staat de zaak van de politieman in Rostock, die vanwege het posten van een tekst van Akif Pirincci over de verbondenheid van de Islam met Duitsland voor het gerecht was gesleept. Justitie had hiervoor een dwangsom van 40 dagen à 90 euro geëist. De kantonrechter sprak de beklaagde echter vrij, aangezien het citaat (“De Islam hoort evenzeer bij Duitsland als k*k op de eettafel) wordt gedekt door de vrijheid van meningsuiting, omdat het kritiek op het integratievermogen van de Islam in Duitsland zou uitdrukken. Het meest verbazingwekkende aan de zaak is echter, dat de politie hem door haar “social media monitoring” zelf aan het rollen heeft gebracht. Daarnaast zouden medewerkers op het politiebureau de profielen van hun ambtenaren in de gaten houden. De politie gaf dus haar eigen medewerker aan en schakelde hierbij zelfs het ministerie van Binnenlandse Zaken in dat hierop ook nog een disciplinaire zaak tegen de politieambtenaar was begonnen.

Op plaats twee van Irfan Peci staat thans de leider van de FDP Christian Lindner, die zich, naast de permanente verdachten als Heinrich Bedford-Strohm, vóór de Roep van de Muezzin in Duitsland heeft uitgesproken.

Op de eerste plaats staat de moord op de Britse Tory-afgevaardigde David Amess afgelopen vrijdag in een kerk door door een somalische Moslim. De dader was al eerer bekend bij de autoriteiten en had reeds eerder deelgenomen aan een de-radicaliseringsprogramma. Kennelijk zonder succes. De passende naam van de dader: Ali Harby Ali. Volgens Peci is Harby afkomstig van het Arabische woord “harb”, wat oorlog betekent. Dit begrip kent men ook van “dar al-harb”, het islamitische “huis van de oorlog”, waarmee die landen, worden aangeduid, in welke (nog) de ongelovigen aan de macht zin. De dader beantwoordt op geen enkele manier aan het narratief van een schijnbaar onderdrukte Moslim, want hij is van goede huize afkomstig en student in de medicijnen. Zijn vader zou zelfs een voormalig adviseur van de Somalische regering zijn geweest.

De media zouden weer afleiden van het motief, aangezien ze het “gewelddadige politieke klimaat”, het “Internet” of zelfs de “Lockdown” er voor verantwoordelijk proberen te maken. De autoriteiten daarentegen zouden duidelijk uitgaan van een motief vanuit het islamitische extremisme. Waarom uitgerekend Amess het slachtoffer werd vroeg Irfan Peci aan Tommy Robinson, die hij ontmoette bij de viering van de 7de verjaardag van Pegida in Dresden. Robinson vertelde hem, dat David Amess in Groot-Brittannië bekend heeft gestaan om zijn pro-Israëlische instelling.

Zo is er alweer een mensenleven uitgewist in naam van Allah. Deze keer werd een oudegediende Britse afgevaardigde getroffen, een Engelse Sir, die zich hartstochtelijk heeft ingezet voor de dierenbescherming. David Amess laat zijn echtgenote en vijf kinderen achter.

Door: Michael Stürzenberger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2021/10/islam-wochenrueckblick-netzwerk-anschlag-wien-mord-an-david-amess/