Biden rijdt met 85 SUV’s naar de “Kreet van de Aarde” bij de Paus

Door: KEWIL.
Voor de opening van het klimaattheater in Glasgow landde Sleepy Joe Biden allereerst bij de Top20 in Rome en reed met 85 grote zwarte SUV’s, security e. d., naar de Paus in het Vaticaan. Aldaar werd de tweede katholieke president van de VS vriendelijk ontvangen en ging hij tevens naar de mis en ter communie. Desondanks lijkt Paus Franciscus door het één of ander verontrust te zijn, want hij verzocht samen met God de mensheid dringend, om, wat het klimaat betreft, niet doof te zijn voor “de kreet van de Aarde”.

Andere statenbestuurders zoals de Chinese president Xi Jinping en Putin hoorden de kreten van de energie en bleven thuis. Ook Erdodan bedankte. China heeft om en nabij de 100 kolenindustrieën en India 280. Beiden willen eerst eens uitbreiden, Merkel en haar opvolgers zijn voor afbouw en voor een radicale prijsverhoging voor hun onderdanen bij stroom, gas, benzine en verwarming, als ze niet “groen” zijn.

En nu is er nog een nieuwe oude vriend ik Glasgow opgedoken: De kernenergie. De Franse president Macron wil zes nieuwe drukwaterreactoren bouwen en beweert, dat atoomkrachtcentrales pure groene energie zijn. Hij zit in de verkiezingsstrijd, zijn tegenstanders zijn voor 150 procent kernenergie-pleitbezorgers, en hij is bang voor hoge energieprijzen en voor de ‘Gele Hesjes’. Hier zal Allemagne op de knieën moeten.

En dan kunnen bij ons de Groenen nog zo’n stennis maken en de stoplichtcoalitie (SPD-FDP-Groenen – vert.) kan flikkeren wat ze wil: De kernenergie staat over de hele wereld en ook in Duitsland voor een duidelijke comeback als groene energie. Eens kijken of Baerbock, Habeck, Scholz en Lindner het nog aandurven, Brokdorf, Grohnde en Gundremmingen aan het einde van dit jaar uit te schakelen. Eind 2022 wordt er zeker geen kerncentrale meer aangeroerd. En China plant zes tot acht nieuwe kerncentrales per jaar!

Ach ja, de vliegreis van Joe Biden alleen al produceert een miljoen kilo CO2 https://www.dailymail.co.uk/news/article-10145929/Joe-Biden-blasted-making-10-000-mile-return-trip-Air-Force-One-CLIMATE-CHANGE-summit.html, en voor Glasgow zijn er meer dan 400 privéjets aangemeld. De kreet van de lucht valt niet te negeren. Hier nog meer afbeeldingen en video’s https://www.breitbart.com/politics/2021/10/30/photos-biden-cruises-rome-with-85-car-motorcade-before-climate-summit/ van de 85 SUV’s van Biden in Rome, waarbij sommige ook door de Italianen ter beschikking werden gesteld https://nypost.com/2021/10/29/joe-biden-sees-rome-with-85-car-motorcade-before-climate-summit/?utm_medium=SocialFlow&utm_campaign=SocialFlow&utm_source=NYPTwitter.

Door: KEWIL.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2021/11/biden-faehrt-mit-85-suvs-zum-schrei-der-erde-beim-papst/