Wekelijkse terugblik op de Islam #4: Steekpartijen, kind-huwelijk, hoofddoek

Door: Michael Stürzenberger.

Islamistenjager Irfan Peci heeft voor zijn vierde wekelijkse terugblik op de Islam wederom verhelderende gebeurtenissen uit binnen- en buitenland geselecteerd. Zo voltrekt zich de sluipende islamisering in Duitsland met daadkrachtige medewerking van de openlijk-correcte media. Het ZDF-magazine ‘wiso”, bijvoorbeeld, heeft een bijdrage over een bijdrage over een “auto-abonnement” gevisualiseerd met een symbolische foto van een hoofddoek-dragende moslima.

Irfan Peci vraagt zich met recht af, of dat de representatieve Duitse automobilist moet voorstellen – of dat het er, al dan niet geheel bewust, om gaat, de bevolking steeds en steeds opnieuw de islamitische hoofddoek subtiel te bejubelen als iets volkomen normaals en, zoals in dit geval, door een glimlachende automobiliste ook nog als iets vriendelijks en sympathieks. Peci toont aan, dat zelfs onder islamitische vrouwen in Duitsland de hoofddoek slechts wordt gedragen door een minderheid van ca. 30%.

Op plaats drie van de wekelijkse lijst komt bij Irfan Peci de Afghaanse Moslim terecht die de kerk in Nordhausen heeft leeggeroofd. Peci heeft er kritiek op, dat hierbij in geen enkel bericht in de mainstream media het typische islamitische motief werd benoemd: Alle symbolen van andere religies gelden als “afgoderij” en dienen te worden vernietigd. Zoals bijvoorbeeld de Taliban het in Maart 2001 aanpakten door middel van de vernietiging van de Boeddha-standbeelden https://www.deutschlandfunkkultur.de/zerstoerung-von-kulturstaetten-barbarischer-akt-religioeser.2165.de.html?dram:article_id=467403. Aldus is deze daad in geen geval die van een “verwarde individuele dader”, maar volgt dit een islamitisch principe. In dit verband bekritiseert Peci tevens de capitulatie van de christelijke kerken in Duitsland voor de Islam.

Plaats twee wordt bezet door een bericht van CNN over een kind-huwelijk in Afghanistan. Hierbij zou een negenjarig meisje zijn uitgehuwelijkt aan een 55-jarige man. Ook dit is in het geheel geen op zichzelf staand geval, maar zijn kind-huwelijken islamitisch gelegitimeerd. Ook de profeet Mohammed heeft het huwelijk met een negenjarig meisje geconsumeerd, toen hij zelf midden vijftig was. Peci bekritiseert het opvallende zwijgen van alle zelfbenoemde strijdsters voor de vrouwenrechten in Duitsland die bij de onderdrukking van de vrouw binnen de Islam meestal wegkijken.

Plaats één wordt deze week bezet door de Syrische messentrekker in de trein tussen Regensburg en Neurenberg, die3 volkomen onverwachts op drie mannen instak en ze zwaar verwondde. Twee- tot driehonderd treinpassagiers waren getuige van deze brute aanval. Ook hier wordt weer gesproken over een “psychisch gestoorde” man, wiens daad absoluut geen terroristische achtergrond zou hebben.

Peci gaat in op de terreuraanslag van Wenen, waarbij ook sprake zou zijn van een “individuele dader”. Achter de coulissen wordt intussen echter een onderzoek ingesteld naar een netwerk van minstens 30 personen, dat achter de terreurdaad zou staan.

De naam van de 27-jarige Syrische messensteker in de trein, Abdulrahman, betekent “De dienaar der barmhartigen.” Welk een passende naam. Evenzeer past het in het plaatje, dat de vader “Mohamad” heet. Hij werd eveneens door de politie gearresteerd. In 2014 is de messen steker Duitsland binnengedrongen onder de dekmantel asiel. In 2020 werd hij bekend bij de politie door een klein “oplichtersdelict”. Daarvoor was de “psychische stoornis” kennelijk nog niet ernstig genoeg.

De voorgaande dag zou de Moslim zijn arbeidsplaats hebben verloren. In de trein zou hij om hulp hebben geroepen. En vervolgens op volledig onschuldige mensen hebben ingestoken. Met Duitsland is her ver gekomen, meent Irfan Peci. Nu moet men reeds op klaarlichte dag vrezen, om midden in voetgangersgebieden, in winkels of in treinen met een mes te worden aangevallen door een “psychisch gestoorde” Moslim.

Door: Michael Stürzenberger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2021/11/islam-wochenrueckblick-4-messerattacke-kinderehe-kopftuch/