Italië corrigeert Corona-sterftecijfers: In plaats van 130.000 slechts 3783 Corona-doden

Door: Redactie ZUERST!

Rome: Het volgende grote Corona-verhaal brokkelt af – Duitse media-consumenten horen daar natuurlijk weer niets van. In Italië heeft het Nationale Instituut voor de Volksgezondheid duidelijk gemaakt, dat de meeste Corona-sterfgevallen niet – zoals oorspronkelijk werd aangenomen – werden veroorzaakt door Corona. De aantallen werden thans gecorrigeerd.

Achteraf bezien registreert Italië sinds eind Februari 2020 niet 130.000, naar slechts 3783 Corna-doden. Volgens het nieuwe bericht (dat sinds juli niet meer werd werd bijgewerkt) van het Italiaanse Nationale Instituut voor de Volksgezondheid over de door Corona veroorzaakte sterfte heeft het virus sindsdien veel minder mensen dodelijk getroffen dan een gebruikelijke griep, bericht de MSM-nieuwsdienst “Il Tempo”.

Zoals een statistische steekproef van het instituut heeft uitgewezen, waren slechts 2,9 % van de sinds eind februari 2020 geregistreerde sterfgevallen metterdaad terug te voeren op Corona. Alle andere Italianen, die sinds ein februari 2020, het “officiële” begin van de Corona-pandemie in Italië, hun leven hebben verloren, hadden tussen de één en de vijf ziektes, die volgens informaties van het Nationaal Instituut voor de Volksgezondheid reeds levensbedreigend wáren. Hoe dan ook hadden 67,7 %meer dan drie ziektes tegelijk en 18 % minstens twee.

Volgens informaties van het Gezondheidsinstituut hadden 65,8 % van de Italianen die overleden na een besmetting met Corona, een hoge bloeddruk. 23,5 % waren bovendien dement. 29,3 % hadden diabetes en 24,8 %atriumfibrillatie. !74 % hadden reeds een aangetaste long 16,3 % waren de laatste vijf jaar door kanker getroffen; 15,7 % leed aan hartzwakte, 28 % aan reumatische hartaandoeningen. Meer dan een op de tien was daarnaast zwaarlijvig, meer dan één op de tien had een attaque gehad. (mü)

Door: Redactie ZUERST!
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://zuerst.de/2021/11/16/italien-korrigiert-corona-sterbezahlen-statt-130-000-nur-3783-corona-tote/