Ook in Duitsland: De gedwongen vaccinatie is allang een besloten zaak!

Door: David Berger.

Half uiterst stiekem, half verpakt in mooie woorden en met salamitactiek de samenleving bijgebracht, bereidt de hygiëne-dictatuur momenteel de gedwongen vaccinatie (-booster) van de Duitsers voor. Als er geen wonder meer gebeurt, zal ze het volgende jaar komen.

Kort voor de eerste Corona-lockdown in Duitsland had het ministerie van Volksgezondheid iedere aanwijzing, dat er een lockdown aan zat te komen, bestempeld als erbarmelijke complottheorie en “fakenews”. Precies als nu de Duitse regering, die tegenover haar onderdanen nog maar enkele dagen geleden de mogelijke invoering van de vaccinatieverplichting betitelde als “nepnieuws”.

https://philosophia-perennis.com/wp-content/uploads/2021/11/10w993qhighc0.bild-1-696×399.jpg
“Zal er een wettelijke vaccinatieverplichting komen? NEEN. Er zal geen verplichte vaccinatie komen! Nieuwsberichten en bijdragen, die iets anders beweren, zijn foutief.”

“Als de dief in de nacht”

“Als de dief in de nacht” heeft de tijdelijke regering thans uiterst stiekem precies deze waarschuwing voor de zogenaamde foutieve berichtgeving van het Net laten verdwijnen.

Op navraag van de Bildzeitung https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/corona-krise-regierung-loescht-impfpflicht-passage-78308290.bild.html heeft een regeringswoordvoerster nu bevestigd: “De desbetreffende uitspraak was tot en met 19 november te vinden op de site van de Duitse regering. De passage werd met het oog op de beslissingen van de minister-presidentenconferentie van de site afgehaald.”

Allereerst het verplegend personeel

Dat past bij het besluit, dat Merkel samen met de constutioneel-gerechterlijk twijfelachtige conferentie van minister-presidenten der deelstaten heeft besloten: hierin vragen de deelstaten Duitsland, hun taak over te nemen en medewerkers in ziekenhuizen, verpleeghuizen en ambulances zo snel mogelijk te verplichten (dwingen?), “zich tegen het Coronavirus te laten vaccineren”.

Iedereen, die niet helemaal op z’n hoofd gevallen is, weet natuurlijk, dat ook hier de salamitactiek, volgens de manier van merkel met buitengewoon dikke plakken, om de hoek komt kijken:

“Zo niet, dan ben ik uiteindelijk ook bereid, deze stap te zetten.”

Aan het zonder meer behoorlijk aangeslagen verplegende personeel wordt nu een dwangmaatregel opgedrongen, die alle onderdanen van de staat het komende jaar zo zeker staat te wachten als twee maal twee vier is. Dat is niet alleen goed te zien aan de Corona-dictator van Beieren, Söder, maar nu ook aan de minister-president van Sleeswijk-Holstein, Daniel Günther (48, CDU). Die verklaarde tegenover de WELT met de binnen de Unie buitengewoon sterk ontwikkelde bigotterie, dat hij weliswaar hoopt, dat het uiteindelijk zonder algemene vaccinatieverplichting zal gaan. Maar: “Zo niet, dan ben ik uiteindelijk bereid, ook deze stap te zetten”.

Wat leren wij hieruit? De gedwongen vaccinatie is allang een besloten zaak!

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2021/11/22/auch-in-deutschland-zwangsimpfung-ist-laengst-beschlossene-sache/