Wenen: duizenden Oostenrijkers protesteren opnieuw tegen Corona-tirannie (LIVE)

Door: David Berger.

Nadat de laatste grote demo’s tegen het omzetten van Oostenrijk https://philosophia-perennis.com/2021/11/20/live-in-wien-demonstrieren-ueber-50-000-menschen-gegen-die-corona-diktatur/ in een soort sanitaire dictatuur met vaccinatie-verplichting reeds de eerste successen laten zien, zullen duizenden Oostenrijkers vandaag weer de straat op gaan, om te demonstreren voor vrijheid, recht en voor de democratische orde.

Onder andere met het motto “Beëindiging van het gezondheidsfascisme” zullen vandaag 27 verschillende demonstraties de binnenstad van Wenen lamleggen. Politiek en wereldbeschouwelijk zeer verschillend georiënteerde, maar wat betreft het behouden van de democratie en de mensenrechten energiek geëngageerde mensen zullen vervolgens weer in de straten zijn en vreedzaam demonstreren.

Momenteel heeft zich een grote groep katholieken verzameld in de Weense Karlskirche, om aldaar de Rozenkrans te bidden. Aangemoedigd door een indrukwekkende ondersteuningsvideo van Zijne Excellentie Wijbisschop Athanasius Schneider en diens zegen voor de demonstranten zullen de geëngageerde katholieken in aansluiting hierop deelnemen aan de demo.

Waar blijven de Duitsers?

Ook in vele andere Oostenrijkse steden komt het wederom tot protesten en demonstraties tegen het nieuwe “gezondheidsfascisme”. Als Duits burger vraag je je natuurlijk af – beseffende, dat bij ons de meerderheid geheel dienovereenkomstig plant: Waar blijven wij? Zijn wij van binnen reeds vetrokken, of hebben wij ons teruggetrokken in de innerlijke emigratie?

Na de gewelddadige excessen door de politie https://philosophia-perennis.com/2021/08/01/querdenken-demo-polizei-versucht-mit-starker-gewalt-demoauftakt-zu-verhindern/ bij de laatste dwarsdenker-demo’s zou dit psychologisch begrijpelijk zijn geweest. Historici en psychologen vertellen ons hoe dan ook, dat het typisch iets is voor het Duitse volk om lang, zeer lang eerst maar eens te dulden. Tot vervolgens het tijdstip aanbreekt, waarop geen steen meer op de andere blijft staan. Zouden dan Merkel, Söder, Spahn & Co. nog in leven zijn?

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2021/12/04/tausende-gegen-corona-tyrannei/