Lauterbach: minister van Volksgezondheid door leugens en paniekzaaierij

Door: David Berger.

Op z’n laatst als men Lauterbach met zijn leugens zou kunnen aanschouwen bij Maischberger (Duits actueel-politiek praatprogramma – vert.) zou men weten: Deze man is als bijna niemand anders geschikt als minister van een volksgezondheidsdictatuur, wier belangrijkste machtsfactor naast de angst en domheid van de onderdanen de leugen is.

Door louter TV-optredens van de gewichtigdoener uit Keulen Mühlheim herinnert u zich al helemaal niet meer zo goed het thans genoemde optreden bij Maischberger?

Allereerst: Bijna tegelijkertijd met het leugenachtige optreden had Lauterbach getwitterd: “De mondmaskerverplichting mag niet vervallen, alleen al niet om aan de Dwarsdenkers een politiek signaal af te geven. Kinderen hebben bescherming nodig. Die gaan niet dood aan Corona, maar kunnen desondanks zwaar en lang ziek worden. Volwassen ongevaccineerden zijn het probleem.”
Maar kijkt u zelf:

Aan een kant heeft Lauterbach gelijk: Gezongen heeft de rode bende niet, want “daar, waar men zingt, vlij je er neer, slechte mensen kennen geen liederen”.
In plaats daarvan werd er – in zoverre de lichamelijke gezondheid het toeliet – op aanwijzing van een evenementen-dirigent – rond gesparteld en een frenetieke golf van gejuich brullend ten beste gegeven – kortom een superspreader-evenement, dat is opgepoetst. Strikt genomen zou daar bij onderdanen een straf op volgen van 5000 euro (dus voor allemaal samen 1 miljoen) …

Ook treffend wat op een ander twitter-account wordt genoteerd: “Als Maischberger al de leugen blootlegt! Hoe lang kan een politicus eigenlijk onmatig liegen en tegenspreken, daar, waar elkeen in woord en beeld op de hoogte wordt gebracht. Ca. 1 week geleden hetzelfde liedje! We worden bedonderd door de lui, die zichzelf benoemen als professionele politici!”

Het antwoord is nu duidelijk: Net zo lang, totdat hij – op de wens van een luidkeelse meerderheid der bevolking – minister van Volksgezondheid wordt.

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2021/12/06/maischberger-hier-kann-man-lauterbach-beim-luegen-zusehen-2/