Duizenden de straat op tegen vaccinatie-verplichting

Door: David Berger.

Duizenden mensen hebben zich gisteren in München verzameld rondom de Wittelsbacher-Platz, teneinde te demonstreren tegen de gebroken belofte van de nieuwe regering met betrekking tot de Corona-maatregelen, in het bijzonder tot de geplande vaccinatie-verplichting.

Rozenkrans-kruistocht tegen de Corona-dictatuur

Parallel aan de demonstratie in München hebben gisteravond talrijke andere protestmanifestaties tegen de dreigende Corona-dictatuur plaatsgevonden.

In het bijzonder verdient het deaandacht, dat in talloze Italiaanse, Poolse, Zwitserse, Oostenrijkse, maar ook Duitse steden de katholieken de straat zijn opgegaan: Ze namen in het Rozenkransgebed hun toevlucht tot de Moeder Gods – zoals deze katholieken door de eeuwen heen hebben gedaan, als zich onder grote druk gezet voelden.

Zo ook in München bij de Mariazuil (zie foto hierboven)

Alleen al in Linz ontmoetten 350 deelnemer elkaar bij “Oostenrijk bidt” aan de Linzer Hauptplatz, door heel Oostenrijk heen namen duizenden mensen in meer dan 100 plaatsen deel: De “Rozenkrans-kruistocht” van de katholieken is groeiende”-aldus kath.net. https://www.kath.net/news/77032?fbclid=IwAR2uU0mYs7EyLXvjHqJ4VFUoGyzZ3MXUUSGOfoXSSEbD5jSdbBbvYCyeMwU

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2021/12/09/muenchen-tausende-gegen-impfpflicht-auf-den-strassen/