Wenen: Opnieuw bijna 100.000 mensen de straat op tegen de Corona-dictatuur

Door: David Berger.

Tussen de 44.000 (politie) en de 100.000 (organisatoren) deelnemers hebben dit afgelopen weekeinde in Wenen opnieuw gedemonstreerd tegen de Corona-dictatuur. Meerdere FPÖ-politici, op de allereerste plaats Herbert Kickl, hielden toespraken. De MSM stelden vast, dat het verplicht dragen van mondkapjes door veel deelnemers werd genegeerd

Zelfs de MSM spreken van meer dan 400.000 mensen, maar berichten vooral over 771 aangiften, die er tegen deelnemers aan de demo zijn gedaan, waarvan 734 wegens het zich niet houden aan de Covid-regels; wat immers natuurlijkerwijze uit de zaak voortkomt. Tot nu toe vertoont de politiek geen serieuze inspanningen, om de volkswil op welke manier dan ook ter harte te nemen.

Omdat het in deze tijden steeds zwaarder valt, om het lachen niet af te leren, eerst maar eens een ietwat opmonterende reactie op de demo:

https://youtu.be/WTsrxq8Qtr0

“Ik ben vandaag blij, Oostenrijker te zijn”

Maar nu weer in ernst: De katholieke activist en oprichter van het St. Bonifatius Instituut, Aleander Tschugguel, geldt intussen als éen van de belangrijke hopstukken binnen het verzet tegen de Corona-dictatuur, dier drogregels en methodes.

Tschugguel wees er op, dat de zogeheten overschrijdingen van geweld op de demo geheel bewust werden opgestookt door provocateurs on der de agenten, teneinde ze vervolgens alle demonstranten aan te wrijven en hun betrokkenheid in een negatief daglicht te stellen.

Hier vatte hij rechtstreeks op de Grote Demonstratie de belangrijkste punten samen:
https://youtu.be/gOcSN4DoXFE

Kickl: Katholieken en hun bisschoppen in de steek gelaten

In dit verband zijn ook de lovende woorden van Herbert Kickl voor het katholiek-gemotiveerde verzet interessant:
(Kon helaas niet worden overgenomen).
Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2021/12/13/wien-demo/#