Minister-president van Brandenburg belastert Corona-wandelaars

Door BIRGIT BESSIN.

In de Speciale Vergadering van het Deelstaat-parlement Brandenburg https://www.landtag.brandenburg.de/de/aktuelles/neuigkeiten/aktuelle_meldungen/landtag_brandenburg_ruft_epidemische_lage_aus/26891 afgelopen maandag werd een “concreet gevaar voor de epidemische uitbreiding van de ziekte door het Coronavirus” vastgesteld – enkel de AfD-fractie stemde tegen.

Ondanks de onkunde over het feit, hoe veel van de positief getesten er eigenlijk ziek geworden zijn, hoeveel Corona-patiënten op de IC’s of in het ziekenhuis geheel of gedeeltelijk zijn ingeënt of hoe hoog überhaupt de feitelijke immuniseringsgraad van de bevolking is. En ondanks al deze onkunde worden de Corona-maatregelen opnieuw aangescherpt. Maar zolang deze regering niet in staat- of van plan is, dergelijke fundamentele vragen over de pandemie te beantwoorden, blijft elke verklaring over een noodsituatie louter willekeurig.

In de Speciale Vergadering beweerde de Minister-President Dietmar Woidke (SPD), dat er echter de protesterenden evenwel geen ondernemers stonden, die bang waren voor hun voortbestaan, dat het geen bezorgde burgers zouden zijn, die bang zijn, dat de pandemie hun kinderen schade zou berokkenen. Hij beweerde zelfs, dat het hier ging om de vanouds bekende vijanden van de democratie https://www.zeit.de/news/2021-12/13/woidke-warnt-vor-drohungen-von-gegnern-der-corona-massnahmen, en benoemde als voorbeeld de demonstratie van afgelopen weekeinde in Cottbus.

Het is een minister-president onwaardig om vreedzaam op straat kritiek uitoefenende burgers generaliserend te belasteren.Sinds enige weken nemen de vreedzame ptotesten in Brandenburg en in heel Duitsland tegen deze onevenredige Corona-politirk toe. Als iemand, die zelf al ettelijke AfD-bijeenkomsten heeft georganiseerd, maar ook aan bijeenkomsten heeft deelgenomen, die evenwel niet onder een partij-logo werden doorgevoerd, heb ik kunnen vaststellen, dat hieraan zeer welbezorgde mensen deelnemen, die niet weten, wat de toekomst gaat brengen, Ouders die zich zorgen maken om de opleiding, school en toekomst van hun kinderen, ouders, die ongerust zijn, omdat de kinderen vanwege het onderscheid tussen gevaccineerd/niet gevaccineerd op school worden gestigmatiseerd, zelfstandigen die in de afgelopen twee jaar een zg. verbod om hun beroep uit te oefenen ondergingen, mensen die door 2G- en 3G-regelingen in het dagelijks leven verregaand worden ingeperkt, maar juist ook medewerkers uit de gezondheidszorg, die een andere kijk op de dingen hebben dan wij uit de MSM vernemen. En juist de laatsten werden in de begintijd van Corona beroddeld en bejubeld – en nu moeten ze spoedig worden onderworpen aan een gedeeltelijke vaccinatie-verplichting.

De regering zit gevangen in haar Corona-dwaalweg en heeft zich met haar Corona-maatregelen op een doodlopende weg gemanoeuvreerd. En een deel van het volk leidt eronder. Enerzijds heerst de angst vanwege de door politiek en media gevoede Corona-hysterie, anderzijds wondt er geleden onder de onttrekking van de vrijheid.
Niemand mag meer zwijgend toekijken, hoe onze maatschappij, onze gezinnen,, vriendschappen door deze ver-ontmenselijkte politiek uit elkaar worden gehaald! Wie willens en wetens toekijkt, zonder zich vreedzaam, maar vastberaden te verzetten, die laat de regering verder gedogen. Oostenrijk is verworden tot het Europese onderzoekslaboratorium – Dat moeten wij voor Duitsland niet toelaten!

Wij laten ons niet intimideren. Wij laten ons niet vereenzamen en sociaal buitensluiten. Wij zullen ons in het parlement steeds meer uitspreken voor onze positie, maar ook opstaan op straat – voor vrijheid en democratie! En daarbij speelt het geen rol, of men is gevaccineerd, genezen of niet-gevaccineerd.

Ik ben blij, dat onze loco-burgemeester Stephan Brandner ons zal steunen bij onze volgende manifestatie Woensdag om 19 u. in Zossen, op de markt (Bij het stadhuis). Komt u langs en laat ons een vreedzaam, maar duidelijk signaal afgeven tegen de Corona-bevoogding en de vaccinatie-verplichting!
https://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2021/12/zossen.jpg

Door: BIRGIT BESSIN.
vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2021/12/brandenburgs-ministerpraesident-diffamiert-corona-spaziergaenger/