“Zware Dienstovertreding”: Lerares weigerde masker en bekritiseerde Corona-indoctrinatie

Door: Redactie ZUERST!

Landsberg am Lech. Nieuws vanuit de Corona-Staat: Omdat ze bij het lesgeven geen mondkapje wilde dragen en optrad op “Dwarsdenker” demonstraties, verliest een lerares in Opper-Beieren haar werk. De gymnasiumlerares uit Landsberg am Lech moest een tuchtprocedure aangaan.

De 51-jarige vrouw gaf 13 jaar lang les. Ze is echter al sinds het voorjaar van 2020 niet meer aan haar school verbonden, omdat ze weigerde, een masker te dragen.

Daarnaast trad ze bij een demonstratie tegen de Corona-maatregelen in Landsberg am Lech op als spreekster. Bij dit optreden zei ze onder andere: “Stel u eens voor, dat iemand een mondkapje begint te dragen in de school, waarop ik lesgeef. Wat gebeurt er dan? Dan zouden anderen immers ook nog op het idee kunnen komen, dat ze lucht nodig hebben om te ademen. En misschien na het een minuut gedragen te hebben, dat ze met CO2 beter kunnen leven – zonder zichzelf te vergiftigen.

In de video bekritiseerde de lerares daarnaast de “indoctrinatie van kinderen” en de minimum afstand. De Vrijstaat Beieren had de opheffing van de ambtenarenstatus van de vrouw aangevraagd, in Augustus 2020 werd er een tuchtprocedure geopend.
Afgelopen Vrijdag deelde de plaatsvervangende schooldirectrice mee: “Ik kan u verzekeren dat de leerkracht van de kant van de schoolleiding geen enkele steun heeft gekregen met betrekking tot haar houding tot de Corona-maatregelen”.

Volgens de rechtbank heeft de lerares zich schuldig gemaakt aan een “zware dienstovertreding”(!)

Begin dit jaar had het politiebureau Schwaben Nord reeds een ambtenaar uit de Dienst gezet, die meerdere malen als spreker bij demo’s tegen de Corona-maatregelen was opgetreden. Als het vonnis rechtsgeldig wordt, verliest de lerares volgens het kult-ministerie haar werk voorgoed alsmede haar aanspraken op pensioen. (rk)

Door: Redactie ZUERST!
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://zuerst.de/2021/12/16/schweres-dienstvergehen-lehrerin-lehnte-maske-ab-und-kritisierte-corona-indoktrination/