Video: AfD-demo in Neurenberg met Weidel en Chrupalla

Door: Redactie PI.

Het deelstaatbestuur van de AfD-beieren onder voorzitter Stephan Protschka ziet over decennia veiliggestelde en gerespecteerde mensenrechten en democratische grondrechten van de burgers in gevaar komen met het oog op paniekerige over- en verkeerde- reacties van politiek en media op de Corona-pandemie. Gestijfd door talloze reacties van burgers en in het nauw gedrongen door elkaar snel opvolgende besluiten van de nieuwe knipperlichtregering met een de facto-vaccinatiedwang voor eerste beroepsgroepen, roept de AfD-Beieren alle mensen op ter verdediging van de democratie.

Ook in een “pandemie” op grond van twijfelachtige statistieken moet de democratie op het fundament van het respect voor de fundamentele mensenrechten zoals dat van de fysieke onbeschadigdheid (art. 2 (2) van de grondwet) de Eeuwige Waarde hebben en onaantastbaar blijven. De Neurenberger Codex 1947, die een terugval in duistere tijden van onze geschiedenis voor de hele toekomst moest uitsluiten, verbiedt elke vorm van van dwang en discriminatie, als het gaat om het doorvoeren van een medisch experiment. Daar vallen ook de hoe dan ook experimentele- en niet regulair toegelaten vaccinatiestoffen tegen Corona onder.

Het deelstaatverbond van de AfD-Beieren verheugt zich er in, met Dr. Alice Weidel en Tino Chrupalla de fractie- en partijtop op de Willy-Brandt-Platz te mogen begroeten. Beiden zijn leidinggevenden in de Alternative für Deutschland in de politieke en ook juridische strijd tegen alle gedwongen maatregelen tegen een vrije vaccinatiebeslissing van de burgers van ons democratische en vrije land. Beiden tonen zich, zoals ook het landelijk bestuurslid Stephan Protschka, verantwoordelijk voor de nieuwe campagne van de AfD “Gezond zonder Dwang” https://gesund-ohne-zwang.de/. In hun kader moet tevens door een feitelijk beroepsverbod door “vaccinatieplicht” bedreigd medisch personeel persoonlijk worden ondersteund en deskundig worden verzorgd.

Naast andere gastsprekers worden bovendien de Neurenbergse afgezanten in het Beiers Deelstaatparlement en in het Duits Parlement, Ferdinand Mang en Martin Seichert de verwachte 2000 deelnemers toespreken. Minister-president Söder zal daarbij in het middelpunt staan van de scherpe analyses over het politieke falen bij economische- maatschappelijke- en zelfs de gezondheid schadende maatregelen en bij onbeschaamde miljoenen mondkapjes-deals van de CSU. Peter Boehringer zal al mogelijk toekomstig Duits woordvoerder de economische- en financiële misère verduidelijken, die voor Duitsland dreigt ten gevolge van politiek falen.
(Persmededeling van de AfD-Beieren van 18.12.2021)

Door: Redactie PI.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2021/12/ab-14-uhr-live-afd-demo-in-nuernberg-mit-weidel-und-chrupalla/